Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac lucruri mari azi, Capricornii sunt susţinuţi de planete

Horoscop 17 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac lucruri mari azi, Capricornii sunt susţinuţi de planete

Horoscop 17 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care ne ajută să ne concentrăm la lucrurile pe care le avem de făcut, aşa că astfel ne dăm seama ce e bine şi util pentru noi şi ce nu e.

Horoscop 17 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac lucruri mari azi, Capricornii sunt susţinuţi de planete
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Mai 2021   •   09:03

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, e o zi în care ştiu să-şi dirijeze bine banii, vor să ştie în ce să-i investească sau ce să nu mai facă, pentru a nu pierde. Foarte eficientă această zi pentru tot ce înseamnă averea şi bunurile lor.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce, mai ales în prima parte a ei, nişte reglaje administratrive, bani care trec prin acte, prin contabilitate, primesc facturi bune şi trebuie să aibă grijă de ele.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii se gândesc şi ei la bani în această zi, dar mai mult să-i pună de-o parte, să-i conserve. Probabil că umblă la rezerve sau îşi fac nişte calcule, dar sunt foarte bun e şi eficiente.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua aduce o foarte bună intuiţie cu privire la viitor, investiţii sau proiecte, pe ce linie să meargă şi ce activităţi să întreprindă mai departe, dar şi cu cine să colaboreze.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, este probabil ca în prima parte a zilei să se mobilizeze un pic mai greu, fie să fie un pic mai atenţi la ce se întâmplă în jur. Primesc nişte informaţii şi trebuie să le proceseze.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele se bazează pe colaborări şi prieteni, în special în prima jumătate a zilei. Vor să mulţumească pe cineva, dar nu ştiu cum să transmită nişte informaţii utile persoanei pe care vor şi să o menajeze, dar să şi o ajute.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, e o zi marcată de putere şi autoritate, ştiu ce au de făcut şi mobilizează oamenii cu care lucrează.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, atenţie la acte şi la lege. Sunt mai mult cu ochii în hârtii, în prima parte a zilei şi lucrul acesta îi ajută să repare greşeli, să corecteze. Iau şi decizii importante şi le anunţă colegilor, deci fac lucruri mari azi.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, este subliniată grija pentru bani şi avere, îşi calculează mai ales bugetul profesional, resursele financiare, ce mai cheltuie, ce mai investesc şi fac calcule bune.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, au o colaborare importantă care e foarte bine e subliniată de planete, cu oameni importanţi, partenerul de viaţă sau colaboratori profesionali. În prima parte a zilei, discuţii, şedinţe cu colegii, după aceea mai mult urmăresc, să vadă fiecare cine ce face.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, muncă încă de la începutul zilei, sunt mobilizaţi, ştiu ce au de făcut, tot felul de discuţii, însă după-amiaza apar soluţii, idei creative pentru a rezolva mai simplu nişte lucruri.

Horoscop 17 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, este o zi marcată de muncă, dar în propriul lor interes. Îşi apără maniera de lucru, orarul, vin cu soluţii şi spun de ce li se par lor mai bune.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close