Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc un cadou, Vărsătorii sunt apreciați și lăudați

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc un cadou, Vărsătorii sunt apreciați și lăudați

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție la promisiuni! Și noi tindem să promitem, pentru a da bine, mai mult decât putem face. O zi minunată, pentru toată lumea, datorită cunoștințelor noastre și relațiilor bune, dar și imaginii frumoase pe care noi o arătăm în lume.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc un cadou, Vărsătorii sunt apreciați și lăudați
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2022   •   09:07

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au foarte mult farmec, vorbesc bine și știu să cucerească. Călătoriile sunt, de asemenea, pozitive ca și contactele cu persoanele aflate la mare distanță.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Avantajele acestei zile pentru Tauri sunt legate de faptul că știu să îi lase pe alții să-i ajute sau să facă alții treaba. În tot cazul, cineva le ia o problemă de pe cap.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce prieteni noi sau farmecul lor personal poate atrage persoane care îi încurajează și le ridică puțin inima.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, foarte bună zi, mai ales la muncă, cooperare bună, dacă sunt și ei receptivi. Pentru că pot primi niște sugestii de la persoane pe care nu puneau foarte mare preț, dar care au spirit de observație.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei ziua poate aduce rezolvări juridice. O persoană binevoitoare le deschide o ușă, le intermediază o acțiune. Au facilitatori și sprijinitori în demersurile lor.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare beneficiile sunt date mai ales spre prânz, de legături bune cu persoanele apropiate. Se simt susținute sau apreciate, sau poate chiar primesc un cadou.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe vorbele sunt minunate. Spuse cu înțelepciune oamenilor care știu să le primească. De aceea, pot primi complimente astăzi. Au farmec și le este sesizat.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, bani astăzi. Ziua aduce relații foarte bune profesionale, colaborare foarte bună. Simt că se pot înțelege și vorbesc aceeași limbă cu o altă persoană.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt intuitivi și inspirați, știu să se descurce din orice situație. Din fericire, situațiile nu sunt complicate, iar farmecul personal poate să aducă dragoste în viața lor.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua indică prudență și înțelepciune. Analizează foarte bine ce se întâmplă în jurul lor, tocmai de aceea știu în ce să nu se bage. Și asta este salvator pentru astăzi.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au bune relații sociale. Sunt apreciați și lăudați. Aud vorbe bune despre ei. Și ce au făcut bine zilele trecute este astăzi reliefat de oameni care îi laudă.

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce o poziție bună sau sunt puși într-un rol unde se manifestă strălucit. Sunt nu numai apreciați, dar câștigă și bani astăzi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close