Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 octombrie 2019. Avertisment pentru Taur: Nu pune la suflet glumele care se fac pe seama ta!

HOROSCOP 17 octombrie 2019. Avertisment pentru Taur: Nu pune la suflet glumele care se fac pe seama ta!

HOROSCOP 17 octombrie 2019. Avertisment pentru Taur: Nu pune la suflet glumele care se fac pe seama ta!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Oct 2019   •   15:39

Horoscop Berbec. Cum să îţi duci cu bine sarcinile la final dacă nu te poţi concentra eficient şi vrei rezultate rapide? Această lipsă de răbdare poate genera erori majore în ceea ce ţi-ai propus pentru azi, ca atare tratează obstacolele care se ivesc ca o lecţie a răbdării pentru tine. Ştii şi tu că nu stai tocmai bine la capitolul răbdare, tu care întotdeauna ajungi repede la ce ţi-ai propus, încât de data aceasta, când lucrurile evoluează atât de lent, devine de-a dreptul supărător pentru unul ca tine. Parcă toate stau pe loc sau, mai rău, merg invers decât ai dori tu.

Horoscop Taur. Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, aşa cum ţi se par ţie, ca atare nu răspunde agresiv la atacurile verbale îndreptate spre tine. Auto-ironia e soluţia cea mai bună de a contracara un atac, pentru că, dacă ai aluneca spre nervozitate, mai mult ai strica, deci ţine sub control cuvintele dure care-ţi vin pe limbă. Fii sigur că nimeni nu are nimic cu tine şi ceilalţi glumesc doar aşa, ca să dinamizeze atmosfera. Ce-i drept, nu meriţi să devii tu ţinta poantelor lor, dar poţi răspunde cu aceeaşi monedă!

Horoscop Gemeni. Prietenii mai în vârstă sunt sursa ta de înţelepciune şi inspiraţie, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experienţa proprie, deci ai avea numai de câştigat dacă îl ascuţi cu luare aminte. Reţine tot ce-ţi spune, aşează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informaţii, ba chiar le vei transmite şi tu mai departe celor aflaţi în situaţii similare cu tine acum.

Horoscop Rac. Uneori, visele nu se împlinesc atunci când vrei tu, nici cât ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astrologie astre zodiac
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close