Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii colaborează bine cu familia, Fecioarele inventează ceva

Horoscop 17 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii colaborează bine cu familia, Fecioarele inventează ceva

Horoscop 17 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este una din acele zile în care putem aprecia viitorul și reușim să evităm niște consecințe negative, sau niște rateuri pe care riscăm să le dăm dacă nu suntem atenți. Ziua de astăzi ne antamează viitorul sau ne ajută să evităm un rezultat care nu ne place. Și asta este foarte bine, se activează clarvederea.

Horoscop 17 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii colaborează bine cu familia, Fecioarele inventează ceva
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, în prima parte a zilei trebuie să fie un pic mai atenți la consecințe. Fie cu cine colaborează și unde poate să ducă lucrul acesta, fie cât sunt ei de angajați și corecți în ceea ce fac. Finanul zilei este unul fabulos, nu din punct de vedere financiar, ci moral.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce autoritate și autoritarism. Merge pe linia lor, indiferent de consecințe, își țin direcția.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua este marcată de tot felul de influențe la care sunt supuși. Poate riscă să se dezechilibreze și poate chiar sunt pe punctul de a abandna o anumită direcție. E bine să reanalizeze lucrurile și să vadă ce este cel mai bun și cel mai corect, pentru ei, în acest moment.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua este bună pentru colaborări cu familia, saupentru lucrurile pe care deja le-au început, nu pentru lucruri noi. Pot câștiga bani dar și investesc bani.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, relații astăzi. Astrele subliniază întâlnirile, discuțiile, dezbaterile. Își argumentează o poziție sau o exigență, o pretenție pe care o au. În relația conjugală sau cea de colaborare.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt puse să inventeze ceva la locul de muncă sau să fie un pic mai creative, să iasă un pic din tipare, pentru a rezolva lucrurile.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele se ocupă mai mult de lucrurile mai lejere sau care le plac mai mult, astăzi. Și e bine că nu forțează notă. Atenție la cheltuieli. Fără imprudențe.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, în casă și în cămin dau mai mult randament. Să dacă își încuie biroul și lucrează singuri. Asta dacă au chef să meargă la muncă.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători vorbim de întâlniri, astăzi. Care pot fi foarte fructoase. Nu neapărat cu persoane plăcute, ci ce spun acele persoane este util pentru ei.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, banii sunt vizați, discutați și analizați. Totul este foarte legal. E posibil să discute un proiect, pentrucă se fac foarte multe hărții.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua poate aduce responsabilitate. În ce se bagă și ce nu. Ce oferte primesc și pe care le refuză. E mult de analizat aici și poate doar la finalul zilei au mintea mai limpede sau inspirație.

Horoscop 17 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, discreție astăzi. Mai mult urmăresc ce se întâmplă în jurul lor și poate prind de veste că cineva nu este corect sau nu se pot baza pe o anumită persoană. Au niște intuiții fantastice și e bine să asculte de ele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close