HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au surprize din partea partenerului de viață. Capricornii primesc iubire

17 Sep 2019   •   08:56
HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au surprize din partea partenerului de viață. Capricornii primesc iubire Foto: captură Antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat marți, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 septembrie. Energie mai ales în prima parte a zilei, iar în a doua ne gândim la bani și suntem creativi în felul în care îi facem.

HOROSCOP Berbec - au dispute, dar ies învingători. La finalul zilei au mai mulți bani în pușculiță sau măcar promisiunea lor.

HOROSCOP Taur - stau în banca lor în prima parte a zilei. Urmăresc mai mult ce fac ceilalți și ce decizii iau. Au o mișcare foarte ingenioasă.

HOROSCOP Gemeni - vorbim de o zi care aduce surprize, nu toate plăcute. Nu trebuie să ia vreo decizie.

HOROSCOP Rac - pun preț pe prietenie. S-ar putea ca o întâlnire total neașteptată să fie minunată și cu vești bune spre seară.

HOROSCOP Leu - vorbim de autoritate și autoritarism azi. Își impun punctul de vedere. Unii spun că sunt capricioși sau pur și simplu să facă pe șefii.

HOROSCOP Fecioară - vești de la autorități care sunt neașteptate și foarte bune. Spre seară au de ce să se bucure.

HOROSCOP Balanță - surpriză din partea partenerului de viață sau a unui colaborator, care reușește să rezolve niște lucruri extrem de dificile.

HOROSCOP Scorpion - multe dispute cu partenerul de viață sau un colaborator foarte apropiat.

HOROSCOP Săgetător - muncesc mult în a doua jumătate a zilei și au rezultate foarte bune.

HOROSCOP Capricorn - sunt tonici și veseli pentru că primesc iubire.

HOROSCOP Vărsător - sunt concentrați la ce au de făcut și nu vor să mai scape date. Sunt foarte riguroși în exprimare.

HOROSCOP Pești - sunt cu ochii pe bani, în prima parte a zilei. Reușesc să rezolve niște treburi.

Parteneri
x close