Antena 3 Horoscop HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au surprize din partea partenerului de viață. Capricornii primesc iubire

HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au surprize din partea partenerului de viață. Capricornii primesc iubire

17 Sep 2019   •   08:56
HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au surprize din partea partenerului de viață. Capricornii primesc iubire
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat marți, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 septembrie. Energie mai ales în prima parte a zilei, iar în a doua ne gândim la bani și suntem creativi în felul în care îi facem.

HOROSCOP Berbec - au dispute, dar ies învingători. La finalul zilei au mai mulți bani în pușculiță sau măcar promisiunea lor.

HOROSCOP Taur - stau în banca lor în prima parte a zilei. Urmăresc mai mult ce fac ceilalți și ce decizii iau. Au o mișcare foarte ingenioasă.

HOROSCOP Gemeni - vorbim de o zi care aduce surprize, nu toate plăcute. Nu trebuie să ia vreo decizie.

HOROSCOP Rac - pun preț pe prietenie. S-ar putea ca o întâlnire total neașteptată să fie minunată și cu vești bune spre seară.

HOROSCOP Leu - vorbim de autoritate și autoritarism azi. Își impun punctul de vedere. Unii spun că sunt capricioși sau pur și simplu să facă pe șefii.

HOROSCOP Fecioară - vești de la autorități care sunt neașteptate și foarte bune. Spre seară au de ce să se bucure.

HOROSCOP Balanță - surpriză din partea partenerului de viață sau a unui colaborator, care reușește să rezolve niște lucruri extrem de dificile.

HOROSCOP Scorpion - multe dispute cu partenerul de viață sau un colaborator foarte apropiat.

HOROSCOP Săgetător - muncesc mult în a doua jumătate a zilei și au rezultate foarte bune.

HOROSCOP Capricorn - sunt tonici și veseli pentru că primesc iubire.

HOROSCOP Vărsător - sunt concentrați la ce au de făcut și nu vor să mai scape date. Sunt foarte riguroși în exprimare.

HOROSCOP Pești - sunt cu ochii pe bani, în prima parte a zilei. Reușesc să rezolve niște treburi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
x close