Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii învaţă din lecţiile trecute, iar Săgetătorii îşi pot reproşa foarte multe

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii învaţă din lecţiile trecute, iar Săgetătorii îşi pot reproşa foarte multe

Limitele noastre sunt testate. Trebuie să ne descurcăm cu graţie şi atunci când nu putem, sau nu ne iese ceva. O zi delicată, pentru că ne cere mai multă atenţie la ceilalţi şi la contexte decât la noi înşine.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii învaţă din lecţiile trecute, iar Săgetătorii îşi pot reproşa foarte multe
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2022   •   08:58

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Atenţie la bani astăzi. O mică pagubă sau o nereuşită, ceva ce îşi doresc nu iese şi nici nu sunt ajutaţi.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Au şi ei astăzi întâlniri un pic spinoase şi trebuie să cam facă cum vor alţii, sau să se poarte cu mănuşi.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Atenţie la sarcini profesionale, dar şi la sănătate. Unele sarcini nu sunt potrivite sau nu au chef de ele şi mai mult păgubesc dacă se apucă de ceva neplăcut.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Tensiunile acestei zile sunt legate pur şi simplu de inimă. Le e drag sau nu le e drag de cineva sau de ceva ce trebuie să facă şi poate au sentimentul că au mai trecut pe aici, li s-a mai întâmplat, au mai greşit, nu a ieşit, aşa că învaţă din lecţii.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Tensiunile, mai ales în prima parte a zilei generează ideea de responsabilitate, au sentimentul că ei sunt făcuţi responsabili, sau pe umerii lor cade o sarcină de care nu prea au chef.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Atenţie la cuvinte. Cuvintele nu sunt întotdeauna înţelese corect, chiar dacă sunt clar rostite, spun Fecioarele. Şi, de aici, tot felul de tensiuni. O promisiune neonorată.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Grija banilor astăzi. Mai ales în prima parte a zilei, cheltuieli mai puţine sau cu multă înţelepciune făcute.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Poate nu sunt în largul lor, mai ales în prezenţa unei persoane năzuroase pe care nu ştiu cum să o ia şi de aici, tot felul de tensiuni, însă după-amiaza este mai multă armonie. 

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Grijă pentru sănătate. Excesele din ultima vreme se văd. Îşi pot reproşa foarte multe, regretă, dar tocmai de aceea sunt conştienţi şi de aceea repară. 

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Tensiuni legate de o persoană apropiată, un prieten sau cineva pe care contează şi pe care îl văd în altă lumină, sau îşi dau seama că nu este de contat pe ei.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Multe sarcini, unele obositoare şi altele nu foarte plăcute, dar şi le duc până la capăt. Deci, îndârjire şi responsabilitate.

Horoscop 18 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Posibile călătorii astăzi, fie dorite, organizate, fie chiar le fac, dar trebuie să fie grijulii cu toate întâlnirile şi cu toate deplasările pe care le au. O agendă mai flexibilă şi, atenţie la cuvinte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close