Antena 3 CNN Horoscop 18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele vorbesc cu persoane speciale, Scorpionii pun bazele unor realizări viitoare

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele vorbesc cu persoane speciale, Scorpionii pun bazele unor realizări viitoare

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi lucrurile imposibile ne par posibile.Poate nu e tocmai așa dar e bine să sperăm. Un gând bun și o idee bună, fiecare va avea. O zi bună pentru toată lumea. Pentru că ne aduce o idee bună sau o speranța în lucrurile pe care noi le desfășurăm în acest moment.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele vorbesc cu persoane speciale, Scorpionii pun bazele unor realizări viitoare
de Mia Lungu    |    18 Dec 2020   •   08:45

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, discuțiile cu cei din jur și mai ales laudele și aprecierile le prind foarte bine. Poate chiar iau un model de succes de undeva.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, caută un precedent, mai ales în discuțiile cu oficialii. Se servesc de o întâmplare asemănătoare pentru a-și argumenta niște decizii pe care vor să le ia.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este una din acele zile cu gânduri foarte elevate, foarte înalte. Indiferent care este problema practică pe care o au de rezolvat, o privesc dintr-un unghi foarte moral sau chiar spiritual.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce un câștig surprizator. Nu prin muncă. Fie descoperă niște bani pe care i-au dosit pe undeva, fie se aranjează lucrurile în așa fel încât niște probleme pur și simplu se dizolvă.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi de popularitate, de succes. Pe de altă parte, pot face niște acțiuni care le deschid cumva un culoar de viitor, chiar le pot schimba destinul social. Recunoaște și apreciere din partea celor din jur.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele, rezultate bune la muncă în mod neașteptat. Nici ele nu cred că se întâmplă lucruri atât de bune. Mai ales dacă se lasă în flux și iau lucrurile așa cum vin și le rezolva pe măsură ce vin.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o zi de bucurii, s-i le pot face singure. Dar și conversațiile cu niște persoane speciale, poate mai tinere, sunt foarte potrivite pentru sufletul lor. Dau multe sfaturi și sunt bine primite.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, niște realizări care pot fundamenta realizările viitoare. Etapa pe care o au acum de traversat și ideile inovative pe care le au, faptul că știu cum să le pună în practică, le bătătoresc cumva fundamentul pentru următorele activități.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua poate aduce vorbe bune dar și strălucite. Unii se consulta cu persoanele pe care se pot baza. Alții pur și simplu reflectează la soluții și sunt strălucitori în ale găsi.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce bani sau idei valoroase care pot duce la bani. Totul este să gândească îndrăzneț, dincolo de lucrurile pe care le-au făcut, le-au învățat și le știu.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua este foarte bună. Se simt în formă, puternici, inspirați, geniali și chiar cu chef de a lucra sau de a discuta, a se confrunta, a-și spune opiniile. Cert e că se simt foarte bine în pielea lor și mai ales cu ideile din mintea lor.

18 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi care poate aduce niște soluții. Mai ales dacă au stat și au reflectat la ce s-a întâmplat în ultima vreme, sau ce se discuta în jurul lor în ultima vreme. Vor face niște corelații foarte potrivite. Vești bune și pentru sănătate dar și din punct de vedere financiar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close