Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 decembrie 2021. Capricornii vor întâlni o persoană diferită, iar Săgetătorii au parte de o zi agitată

Horoscop 18 decembrie 2021. Capricornii vor întâlni o persoană diferită, iar Săgetătorii au parte de o zi agitată

Nativii zodiei Capricorn vor avea şansa de a putea întâlni pe cineva nou care este diferit, creativ și imaginativ. În schimb, Săgetătorii au parte de o zi agitată. O parte dintre ei caută aventură și entuziasm.

Horoscop 18 decembrie 2021. Capricornii vor întâlni o persoană diferită, iar Săgetătorii au parte de o zi agitată
Sursa foto: StockSnap/Pixabay
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2021   •   16:19

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Berbec

Țineți-vă buzunarele deschise pentru că astăzi pot fi umplute cu cadouri și favoruri neașteptate. Această oportunitate nu va dura mult, așa că va trebui să acționați rapid. Vor fi oferite și oportunități pentru momente intime și pasionale. Sunt posibile activități de agrement. Veţi avea mai puține probleme în a face conexiuni între trecutul emoțional și situația actuală. Fiţi sincer cu voi. Vă va ajuta să progresaţi în direcția corectă. Nu cedaţi impulsurilor.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Taur

Veţi prezenta argumente imposibil de contracarat, dar dacă simțiţi rezistență, fiţi amabil și învăţaţi să ascultaţi. Bucuriile vin la un moment dat şi vă va fi mult mai ușor să vă împărtășiți visele, planurile și idealurile. Reconcilierea este în vizor pentru acei Taur care s-au despărțit recent de cineva.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Gemeni

Astăzi, o poveste de dragoste sau un flirt la serviciu te-ar putea prinde pe nepregătite. Pregătește-te de asta. Ai o predilecție din ce în ce mai mare pentru jocuri de tot felul. Indiferența ta te poate face să-ți rănești partenerul sau să ratezi o nouă cucerire. Unele vești bune te vor elibera de supărări, permițându-ți să urmărești lucruri mai plăcute.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Rac

Astăzi, pentru unii Rac, dragostea, la prima vedere, ar putea apărea. De asemenea, puteți primi o invitație surpriză la un eveniment social. Mergeți mai departe fără sentimente de vinovăție sau îngrijorare. Aveţi nevoie de o schimbare de scenă, așa că ieșiţi cu partenerul. Vă va face bine. Veți reuși să dărâmați ceea ce v-a împiedicat să convingeți o comunitate care vă bloca ambițiile emoționale sau sociale, dar nu vă veți folosi farmecele pentru a impune un proiect considerat riscant.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Leu

Fiţi politicoşi dacă simțiţi că funcţia pe care o aveţi este instabilă, sau că cineva are intenția de a vă schimba perspectiva profesională. Veți avea ocazia să vă demonstrați abilitățile și punctele forte. Naturaleţea cu care sunteţi înzestraţi vă vor deschide uși care vă vor aduce rezultate foarte satisfăcătoare în viața amoroasă. Este timpul să aveţi curaj și să lansaţi o invitație, să vă declaraţi sentimentele.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Fecioară

Astăzi aproape sigur veţi întâlni oameni noi, veţi vedea locuri noi sau veţi auzi știrile care vă surprind. Oportunitatea de a afla informații noi și o scurtă călătorie bruscă face parte din planul călătoriei. Dacă rămâneţi fidel ideilor pe care le aveţi, veţi fi într-o dispoziție grozavă. Nu asculta pe nimeni. Subtilitatea ta face partenerul tău nervos. Veți îmbunătăți mediul emoțional expunându-vă gusturile, preferințele și opiniile mai deschis. Concentraţ-vă pe activitățile pe care le aveţi în comun.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Balanţă

Fiţi cu ochii pe banii și bunurile dvs. astăzi, deoarece ceva neașteptat v-ar putea afecta. Aţi putea pierde sau s-ar putea fura ceva. Așa că aţi fost avertizaţi. În plus, vă veţi îmbunătăți viața personală, dar și pe cea a celor dragi. Vă gândiţi să faceţi niște îmbunătățiri acasă pentru a vă simplifica viața de zi cu zi, astfel încât să puteţi găsi mai mult timp de petrecut cu partenerul dvs. și să ieșiţi mai mult împreună.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Scorpion

Tensiunile nerezolvate cu cineva se pot întoarce brusc în viața ta. Între timp, ai dorința de a căuta experiențe interesante, dar ai grijă ce îţi doreşti. Ezitarea și tendința ta de a fi leneș riscă să descurajeze o persoană de care ești foarte atașat. Exprimă-te clar înainte de a crea îndoieli și vei evita furia. Scorpionii care sunt singuri ar putea începe o nouă relație.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Săgetător

Astăzi este o zi agitată pentru tine. O parte din voi caută aventură și entuziasm, așa că aţi putea chiar să faceţi ceva pentru a o provoca. Aveți grijă pentru că este o pantă alunecoasă și ar putea fi contraproductivă. Relații amoroase secrete pot avea loc în aceste zile. Aveţi grijă să nu vă băgaţi în relații de scurtă durată și să nu faceţi promisiuni prea repede.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Capricorn

Astăzi aţi putea întâlni pe cineva nou care este diferit, creativ și imaginativ. Este şi ziua în care va trebui să munciţi mult încercând să gestionaţi relațiile dintre colegi. Rămâneţi calm. Dacă sunteţi singur, va fi mai dificil decât de obicei în această perioadă. Acum este momentul să faceţi un pas mai departe.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Vărsător

Astăzi aţi putea descoperi ceva nou despre o persoană apropiată, dar fiţi discret. Simțiţi o dorință reală de a savura plăcerile vieții, dar vă chinuiţi pentru că nu vă puteţi relaxa. În încercarea ta de a străluci, s-ar putea să ajungeţi să faceţi niște planuri pe care s-ar putea să nu le puteţi duce la îndeplinire şi care vor duce mai târziu la furie.

Horoscop 18 decembrie 2021 pentru Peşti

Astăzi veţi avea o oportunitate de a călători sau, poate, de a studia ceva nou. Între timp, o aventură cu cineva ar putea începe brusc şi poate fi doar un flirt. Folosiţi-vă buna judecată, pentru că nu este o zi plictisitoare.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cresc semnificativ facturile! Cât vor plăti românii în plus lunar
x close