Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic – 18 decembrie 2015. Zi de vineri epuizantă pentru nativii din Taur

Horoscop zilnic – 18 decembrie 2015. Zi de vineri epuizantă pentru nativii din Taur

Horoscop zilnic – 18 decembrie 2015. Zi de vineri epuizantă pentru nativii din Taur
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ ADMANE Samir
de S.T.    |    18 Dec 2015   •   08:24

Zi de vineri si un weekend pline pentru toti nativii zodiacului, din cauza unor evenimente care dau peste cap intreaga situatie financiara si amoroasa. 

BERBEC: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri plina de surprize pentru nativii din Berbec! Se pare cau au de facut cateva drumuri foarte importante, pentru a rezolva o serie de probleme in cariera. Nativii acestei zodii vor petrece weekend-ul in companiaprietenilor si isi vor incarca bateriile cu ajutorul acestora.

TAUR: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri epuizanta pentru nativii din Taur, care isi dau seama ca vor avea un weekend destul de greu din ca nu reusesc sa duca la bun sfarsit o serie de task-uri la locul de munca. Vor fi nevoiti sa lucreze mult de acasa pentru a atinge telurile pe care le au.

GEMENI: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri minunata pentru Gemeni! Nativii acestei zodii primesc vesti incredibile pe plan profesional iar in weekend nu vor face altceva decat sa sarbatoreasca un nou inceput in cariera. Persoana iubita le este alaturi in absolut tot cea ce intreprind.

RAC: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Racii isi dau seama vineri ca sunt foarte norocosi, din punct de vedere financiar si profesional. In weekend au parte de o surpriza palcuta din partea unui membru apropiat al familiei, ceea ce ii face sa petreaca doua zile minunate.

LEU: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Leu. Au parte de unele dintre cele mai bune vesti cu privire la viitorul lor profesional, ceea ce ii face sa se simta cat se poate de motivati. Persoana iubita ii face sa fie si mai fericiti in propria piele.

Mai multe, pe lyla.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close