Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină şi Mercur retrograd vin cu provocări

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină şi Mercur retrograd vin cu provocări

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Lună Plină, care se formează în primele ore ale acestei dimineţi. E vorba despre puterea de a face lucruri în care credem şi care ne reprezintă.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină şi Mercur retrograd vin cu provocări
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2022   •   09:11

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi complicată, care ne cere multă atenţie, chiar dacă ştim ce avem de făcut, la felul în care transmitem ideile şi colaborăm cu cei din jur.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Ziua poate aduce, mai ales după-amiaza, mici supărări din cauză că nu reuşesc să îi lămurească pe cei din jur în legătură cu planurile şi proiectele lor. Le pasă prea mult de gura lumii.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au preocupări legate de resurse. Pot face lucrurile pe care şi le-au propus sau trebuie să ceară ajutorul sau să se descurce ingenios.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, tot felul de diligenţe şi rezolvări care au nevoie de acte şi mai ales de vizite şi lămuriri a unor oameni în legătură cu lucrurile pe care le au de rezolvat. Sâcâieli administrative.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, se pune problema banilor. Banii lor, pe care unii trebuie să îi obţină din altă parte, de pe unde i-au dat sau de acolo de unde li se datorează şi trebuie să aibă puterea să îşi ceară aceste drepturi.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au şi ei tensiuni, astăzi, mai ales după-amiază, legate de relaţiile personale, cu partenerul de viaţă sau alte persoane, mai ales că e şi Mercur retrograd. Să fie atenţie la felul în care comunică şi e bine să folosească mai multă emoţia.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este una din acele zile în care grijile sunt legate de lucrurile şi bucătăria profesională. Au tot ce le trebuie, ştiu cu cine să lucreze, ştiu să îşi transmită ideile foarte clar astfel încât lumea să înţeleagă ce are de făcut. Mai multă răbdare.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, tensiunile acestei zile pot fi legate de zona sentimentală, relaţia cu persoanele pe care le iubesc, copii sau parteneri de viaţă. Şi nu înţeleg de ce poate mesajele lor nu ajung la ceilalţi.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Griji şi probleme şi pentru nativii din Scorpion, mai ales privind lucrurile mari pe care vor să le realizeze şi au sentimentul că nu sunt susţinuţi de familie, de apropiaţi sau că exact acum le lipsesc nişte lucruri de care au nevoie pentru a avea succes.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt şi ei tensionaţi de felul în care îşi transmit şi sunt înţelese ideile lor. Au sentimentul că vorbesc altă limbă decât ceilalţi. Este foarte posibil. Să fie un pic mai atenţie.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Cheltuieli astăzi, dar nu neapărat pemtru că sunt necesare, dar s-ar putea ca altcineva să dorească să scoată din puşculiţa comună. Discuţii financiare.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot să se confrunte cu un colaborator foarte apropiat sau cu partenerul de viaţă. Mercur este retrograd în Vărsător aşa încât e posibil să nu ştie ei cum să transmită mai departe nişte idei sau să nu aibă chef să îl asculte pe celălalt.

Horoscop 18 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, tensiunile sunt legate de sănătate sau de starea de bună dispoziţie de care au nevoie pentru a lucra uşor şi cu multă inspiraţie aşa încât grijă pentru alinerea corpului cu mintea şi cu sufletul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close