Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află un secret, Scorpionii bat pasul pe loc

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află un secret, Scorpionii bat pasul pe loc

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. La începutul zilei ne purtăm cu mănuşi, dar până la urmă tot trebuie să tranşăm lucrurile, chiar dacă ne place sau nu ne place ceva.

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află un secret, Scorpionii bat pasul pe loc
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iul 2022   •   08:34

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii să fie atenți, pentru că le sare țandăra foarte repede. Se și înflăcărează și entuziasmează repede, deci cumva sunt la polaritate. Fie le place, fie nu le place, dar măcar să lămuresc și ei, și ceilalți. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce, mai ales după-amiază o descoperire neplăcută, un secret, o acțiune neplăcută pe care o face cineva și sunt un pic dezamăgiţi. Atenție și cei care aceți drumuri după-amiază, mai multă atenție la circulație. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, după-amiaza poate fi aducătoare de liniște și nemulțumire din partea unui prieten care nu prea are timp, nu prea e de găsit. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, relația cu cineva important sau care se impune, care-și impune voința, este periclitată astăzi, pentru că și Racii au ceva de spus, nu prea acceptă orice ordin și îl comentează. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de investigații și cercetări cu privire la dreptate și adevăr. Își spun cuvântul, spun ce nu le convine, mai ales după-amiază și asta nu-i face mai liniștiți. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, neliniști financiare, tot felul de calcule pe care și le fac, dacă vor primi banii acia pe care îi merită, pentru că sunt mai mult promisiuni. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, mai ales după-amiaza poate să le pună într-o situație delicată, în relație cu cineva nu ştie dacă să spună, să nu spună, să rănească, să nu rănească. Negociază, dacă e momentul potrivit.

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, la muncă, lucrurile nu prea se desfășoară cum ar vrea ei, cu viteza cu care ar vrea ei și au sentimentul că, din diverse cauze, bat pasul pe loc. Numai că aceste cauze puteau fi eliminate cu mult timp în urmă, așa că deocamdată să găsească soluții. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, disconfortul este legat de faptul că nu își pot permite ceea ce își doresc. Fie sănătatea nu le permite, fie nu au suficienți bani, deci amânări.

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricori, în casă sunt un pic tensionați sau au senzația că nu există în casă. Toată lumea e mai importantă decât ei și, într-adevăr, harta pune accentul pe a face servicii altora.

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, atenție și în cazul lor la drum, mai ales după-amiază. Pe de altă parte, pot exista tensiuni și nemulțumiri privind niște sarcini, o muncă pe care trebuie să o facă și le displace. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, bani astăzi, sunt preocupați de ei, mai ales în a doua jumătate a zilei și nu prea au voie să cheltuiască, dar s-ar putea ca niște activități să le scoată niște bani din buzunar pentru copii sau pentru a face o bucurie altora. 

Astăzi este o zi care ne cere prudență, dar în același timp, claritate, să știm cum stăm.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close