Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii flirtează, Berbecii primesc recomandări de la astre

Horoscop 18 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii flirtează, Berbecii primesc recomandări de la astre

Horoscop 18 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi relaţională, dar şi raţională. Cu alte cuvinte, tot ceea ce facem trebuie să se bazeze pe logică sau pe mintea inspirată.

Horoscop 18 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii flirtează, Berbecii primesc recomandări de la astre
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte bune contacte astăzi, sunt grijulii cu imaginea lor, mai ales dacă au nişte întâlniri importante, asta le recomandă şi astrele.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii să aibă grijă la relaţiile profesionale, felul în care colaborează cu cei apropiaţi, e nevoie de mai mult tact, mai multă diplomaţie.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au chef de flirt sau conversează foarte uşor, fascinează şi de aceea pot face foarte uşor contacte astăzi. Primesc veşti bune de la autorităţi.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua este marcată de discuţii foarte bune în familie, dar şi sprijin pe care îl primesc. Trebuie să vadă însă cum gestionează tot, ca să scoată cât mai mult din mâna care li se oferă întinsă.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, multe întâlniri şi discuţii sau idei, îşi fac tot felul de planuri şi de proiecte, totul e supus analizei şi conversaţiei. Cântăresc foarte mult lucrurile astăzi, dar o fac bine.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, bani dintr-o colaborare sau o propunere care a venit şi acum trebuie discutată şi aşezată. Pentru unele Fecioare, abia astăzi soseşte şi este onorantă propunerea.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este marcată de multe informaţii, spiritul este viu şi zglobiu, au o remarcă bine ţintită pentru toată lumea, planuri de călătorie pentru unii, dar şi nişte acte bune care se rezolvă astăzi.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, mai multă atenţie la ce discută ceilalţi şi asta pentru a aprecia cu cine colaborează, pe cine au lângă ei şi cum ar trebui să pună problema, ca să stabilească relaţii armonioase cu cei din jur.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au prieteni cu care se pot întâlni, pot conversa, sunt mai curioşi în legătură cu ce se întâmplă în viaţa prietenilor, dar în felul acesta află nişte informaţii care le pot fi utile, nu doar mici bârfe.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii stabilesc sau iau decizii în colaborare cu cei din jur, se consultă şi aceasta este o calitate foarte frumoasă, este apreciată şi de cei din jur şi reuşesc în felul acesta să ajungă la nişte rezultate mai bune, prin acordul tuturor părţilor.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, informaţii pe cale oficială. Fie citesc ştirile, fie vine un act sau cineva vine cu o veste. Important este să fie receptivi, pentru că veştile sunt bune şi le dau idei mai departe.

Horoscop 18 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, partenerul de viaţă sau un colaborator vine cu informaţii şi rolul lor, felul în care colaborează cu această persoană foarte bine informată trebuie negociată, astfel încât să-şi menţină o poziţie de control Peştii, dar să fie şi ajutaţi în acelaşi timp.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close