Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii să evite drumurile, Scorpionii trebuie lăsați în pace

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii să evite drumurile, Scorpionii trebuie lăsați în pace

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Nu facem întotdeauna ce ne place, sau nu cu banii pe care ne-ar plăcea sa-i avem. Tocmai de aceea avem nevoie de genialitate.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii să evite drumurile, Scorpionii trebuie lăsați în pace
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   08:46

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii, atenție la relația cu persoaele în vârstă. S-ar putea să auziți lucruri care nu va plac. Și atenție și la invitațiile pe care le primiți. Nu toate sunt de acceptat, vă scot bani din buzunar.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii pot avea o zi tensionată, mai ales dacă cineva li se opune sau are alte opinii. Vor să fie ascultați și au senzația că ei dețin adevărul.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni dificultățile sunt legate de drumurile lungi și obositoare. E bine să le evite sau să și le organizeze în așa fel încât să fie plăcute. 

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce pierderi de energie și de atenție. Pot să își dea seama că au investit degeaba într-un om sau eveniment. E dificil să mulțumești pe toată lumea.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei supărările sau mâhnirile acestei zile sunt legate de niște responsabilități de care nu au chef. Cel mai bine ar fi să le evite sau să fie mulțumiți cu ce se poate.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele lucrează mult, dar atenție și la sănătate. Oboseala instalată își spune cuvântul.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe ziua poate aduce mâhniri dacă nu își pot satisface un capriciu, o cumpărătură, un cadou pe care vor să și-l ofere, iar partenerul nu este atent.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de liniște și pace. Caută acel colț liniștit și bine ar fi să nu îi sâcâie nimeni. Dar pare că oamenii din preajma cam trag de ei. 

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri sau discuții supărătoare. E bine să le evite și să se ocupe de activități plăcute de hobby-uri.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot fi foarte eficienți. Trag din greu să rezolve niște lucruri și fac cu mâinile lor. Atenție la mici accidente casnice! Nu va băgați în ceva ce nu stăpâniți. 

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, nu prea sunt în chef, poate meteo sensibili, poate și relația cu o persoană în vârstă îi marchează sau își aduc aminte de ceva din trecut, o nemulțumire cu cineva, și au un mood mai melancolic.

Horoscop 18 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești sănătatea este subliniată. Poate nu atât a lor, cât a unei persoane de care are grijă și pentru care fac drumuri sau se solicită, pentru a rezolva lucrurile.

O zi un pic obositoare. De aceea ar fi bine să fim lângă persoane care ne iubesc, ne lasă în pace sau ne ajută.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close