Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt nerăbdători, Capricornii rezolvă multe probleme

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt nerăbdători, Capricornii rezolvă multe probleme

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Elocință în prima parte a zilei, până spre prânz. Atenție la călătorii și gesturi un pic imprudente. Țineți-vă nervii în frâu, în a doua jumătate a zilei. O zi care ne poate aduce emoții, începe bine dar ne atrage atenția că nu toate vorbele sunt de crezut și nu toate promisiunile sunt de făcut.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt nerăbdători, Capricornii rezolvă multe probleme
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2022   •   08:39

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii încep bine ziua. Pot avea întâlniri foarte fructuoase, până spre prânz. După prânz, prea mult autoritarism. Trebuie să aibă mai mult tact cu persoanele care nu înțeleg unde bat.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri este una din acele zile care poate aduce tot felul de șanse sau oportunități, mai ales în prima parte. După amiază, în special cei care fac drumuri sau vizite, să fie un pic mai atenți și să cunoască eticheta.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, bună zi, în prima parte. Fac o bună impresie minunată. Atenție la o pagubă! Nu toate promisiunile trebuie onorate și nu va lăsați atrași în alianțe care nu sunt potrivite.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, muncă multă. Spre prânz, atenție la o situație juridică neclară, e Mercur retrograd. Pentru că dacă nu o rezolvați aveți bătăi de cap mai târziu, în zilele următoare.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei ziua poate aduce energie și viteză în rezolvarea problemelor. Cam multă nerăbdare, mai ales în a doua jumătate a zilei. Oamenii nu țin pasul cu voi.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare ziua este marcată de o minte bună și ageră. Știu de unde vine sporul. Însă, spre după amiază, pot există dispute despre cum să se rezolve mai bine problemele, care e metoda cea mai bună, cu apropiații.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele pot avea și ele emoții, mai ales în familie, după amiază. Sau poate pur și simplu se resimt. Au nevoie să își încarce bateriile.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii încep ziua cu gândul la bani. E mai bună prima parte a zilei pentru rezolvarea problemelor concrete. Atenție la drumuri, în a doua jumătate a zilei, dar și la vorbe și la rezolvarea problemelor juridice.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt foarte preocupați de câștigurile lor, în special după amiază. Pot simți că cineva îi trage pe sfoară sau că nu au făcut o investiție bună, dar din cauza cuiva. Calcule.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii rezolvă multe probleme delicate rămase din urmă, în prima parte a zilei. După amiază, un pic de nervozitate sau meteo sensibilitate și trebuie să se menajeze.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, atenție la sănătate, mai ales după prânz. Și ceva sâcâială profesională pe care trebuie să o abordeze cu mai mult tact și poate chiar să amâne pentru o zi cu aspecte mai bune.

Horoscop 18 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii nu sunt foarte încântați de faptul că unii oameni comentează, poate chiar apropiați, persoane pe care le apreciau. Și trebuie să mai lucreze un pic la imagine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close