Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii primesc încurajări, investiții pentru Raci

Horoscop 18 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii primesc încurajări, investiții pentru Raci

Horoscop 18 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Creativitate și originalitate astăzi, trebuie să facem lucrurile în felul nostru, mai ales dacă avem argumente.

Horoscop 18 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii primesc încurajări, investiții pentru Raci
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   08:26

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este o zi care aduce idei ingenioase, se și inspiră din lucrurile bune pe care le fac ceilalți, dar le aplică adaptat la cum înțeleg sau cum e mai prielnic pentru ei.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii se concentrează, astăzi, pentru a rezolva într-un mod mai eficient lucrurile. Trebuie să arunce și un ochi la bani, dar în același timp, sunt preocupați și de cheltuirea timpului sau a energiei cu folos.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce calcule ingenioase, privind tot felul de soluții pe care ei le vizează, nu numai financiare. Întâlniri interesante cu oameni de la care primesc sfaturi bune.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, este vorba despre bani, fie puși de-o parte, fie care au fost investiți și urmăresc să vadă dacă investițiile sunt bune. Investiții și în oameni, nu numai financiare și trag concluzii foarte bune pentru ei, învață din greșeli, aplică corecții și merg mai departe foarte bine.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua subliniază intuiția în afaceri, dar și în relațiile personale și anticipează dacă cineva nu este gând în gând cu ei și au cuvânt, au și argumente așa că își impun punctul de vedere.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt mai discrete astăzi, poate pentru că consolează, sprijină, încurajează pe cineva sau pur și simplu stau și observă pentru a ști ce au ele de făcut. Par să se mobilizeze mai greu.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Balanțele au o zi foarte bună, în semnsul că primesc complimente, sunt apreciate și susținute și întâlniri foarte bune cu prietenii sau lume multă.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, autoritate pentru unii, mai ales cei care știu că au greșit cândva, când nu s-au mobilizat sau nu i-au mobilizat pe ceilalți. Învață din greșeli și aplică acum, au rezultate bune și sunt înconjurați de oameni care îi susțin.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, dreptate și adevărul sunt astăzi subliniate, îl aud pe acest adevăr și trebuie să își deschidă urechile, pentru că și ceilalți au propriile lor puncte de vedere în legătură cu ce se întâmplă.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii vor să facă pe plac cuiva, de aceea e bine să nu reacționeze, chiar dacă poate unele cuvinte pe care le aud, li se adresează, nu sunt tocmai potrivite, asta pentru a funcționa mai bine echipa sau parteneriatul.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, primesc sugestii foarte bune, toate sunt încurajări și e bine să le privească așa, chiar dacă se strecoară și niște mici observații, de fapt fondul este foarte productiv și îi inspiră să ia decizii bune.

Horoscop 18 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Peștii muncesc pe rupte, dar sunt foarte motivați și susținuți astral să își depășească astăzi limitele și să facă lucruri extraordinare, fără ajutorul altora.

O zi grozavă pentru toată lumea, pentru că ne subliniază personalitate și ingeniozitatea.

×
Subiecte în articol: Horoscop MAI
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close