Antena 3 CNN Horoscop 18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Rugăciunile Berbecilor sunt ascultate azi, Fecioarele găsesc chichiţa care le aduce bani

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Rugăciunile Berbecilor sunt ascultate azi, Fecioarele găsesc chichiţa care le aduce bani

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este ziua rugăciunilor împlinite astăzi, pe fondul unor situaţii delicate care cer răbdare şi credinţă.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Rugăciunile Berbecilor sunt ascultate azi, Fecioarele găsesc chichiţa care le aduce bani
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   08:07

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce o rezolvare nesperată şi neaşteptată financiară. Nu e datorită efortului lor, poate datorită rugăciunilor sau a altora care contribuie.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot avea parte de susţinerea şi prietenia unor persoane care nu erau foarte apropiate până acum, dar curajul lor atrage atenţia şi susţinerea altora.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua poate aduce o schimbare de dispoziţie a unor şefi care în felul acesta pot rezolva nişte lucrurir, mai ales că sunt susţinuţi.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii au şi ei astăzi parte de o reuşită, primesc o veste care schimbă datele problemei şi înlocuiesc un om cu care nu mai pot colabaora.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce vorbe bune, negocieri foarte bune, soluţii financiare dar absolut neaşteptate. Totul, prin contribuţia mai multor persoane care pun la comun ideile.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au salvare financiară după-amiază, prin intermediul unui consilier foarte bine pregătit sau care găseşte o chichiţă.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele pot compensa o pierdere, găsesc nişte soluţii, dar şi ele doar ajutate de alte persoane cu care lucrează sau cineva care a trecut printr-o situaţie similară le dă un sfat şi are un cuvânt potrivit.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce deschidere, bunăvoinţă, unii rezolvă o problemă sentimentală cu o vorbă bună, cu răbdare, cu tact, înţelegere. Alţii găsesc o soluţie financiară prin idei creative, doar dacă nu se lasă descumpăniţi de dificultatea pe care trebuie să o depăşească.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii stau şi ei bine la capitolul lucruri şi bani, obţin rezultate în a doua jumătate a zilei şi depăşesc o situaţie delicată.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au idei bune, pot primi un aviz care vine târziu, dar e binevenit, potrivit, folositor.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au rezultate financiare bune astăzi, unii pot investi în casă, în cămin şi e chiar util după mai multe vreme, iar alţii descoperă bani pe unde nu credeau că i-au pus sau cineva din familie îi ajută.

18 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, banii pot veni prin rezolvare unor acte şi ei pot să se consulte cu cineva, dar Peştii au fler, ori ştiu la cine să apeleze, ori analizând găsesc soluţia.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close