Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 octombrie 2021. Capricornii sunt copleşiţi de o veste, Berbecii nu se opresc din râs

Horoscop 18 octombrie 2021. Capricornii sunt copleşiţi de o veste, Berbecii nu se opresc din râs

Horoscop 18 octombrie 2021. Nativii din zodia Capricorn vor primi, astăzi, o veste copleşitoare, în timp ce Berbecii vor avea o dispoziţie extraordinară.

Horoscop 18 octombrie 2021. Capricornii sunt copleşiţi de o veste, Berbecii nu se opresc din râs
Sursa foto: Pixabay | AdinaVoicu
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2021   •   14:54

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Berbec

O zi cu o atitudine extrem de pozitivă pentru nativii din zodia Berbec. Veţi râde mult, în special împreună cu un prieten sau coleg de la locul de muncă. Aveţi o super-dispoziţie şi veţi atrage energii pozitive care vă vor ajuta să treceţi cu uşurinţă peste anumite veşti nu neapărat plăcute.

 Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Taur

Odihniţi-vă şi luaţi totul mai uşor, nu chiar aşa în serios. Este un lucru esenţial pentru voi, astăzi. Recâştigarea forţei interioare şi a energiei vă va repune pe linia de plutire, mai ales că a trecut o săptămână extrem de grea şi urmează o alta, despre care nu puteţi spune, încă, cât de uşoară va fi. Faceţi mişcare sau cel puţin ieşiţi la o plimbare şi respiraţi adânc. Veţi simţi eliberarea.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Gemeni

Profitaţi de această zi pentru a fi alături de oamenii la care ţineţi cel mai mult şi care contează cel mai mult pentru voi. Au apelat la ajutorul vostru moral şi se bazează pe voi să fiţi acolo. Dacă tot faceţi acest lucru, arătaţi-i persoanei iubite că sunteţi implicaţi şi încă îndrăgostiţi. Unele aspecte din viaţa voastră se vor îmbunătăţi considerabil. Adevărul vă va elibera.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Rac

Nativii din zodia Rac aşteaptă, astăzi, o veste importantă. O persoană din viaţa voastră, care are probleme, vă va da vestea neplăcută. Nu anticipaţi şi nu vă faceţi griji inutil. Aşteptaţi să vedeţi despre ce este vorba şi abia apoi acţionaţi în consecinţă. Aveţi încredere în forţele proprii. Veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Leu

Veţi încerca să faceţi prea multe lucruri în acelaşi timp, probabil lucruri pe care nu le-aţi putut termina în timpul săptămânii trecute, iar asta poate genera foarte mult stres. Graba nu vă va ajuta să terminaţi mai repede sau mai bine, aşa că gândiţi-vă că cei mai importanţi sunteţi chiar voi şi nu problemele.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Fecioară

Acţionaţi, vorbiţi, nu rămâneţi fără să spuneţi nimic dacă credeţi că aveţi dreptate. Un coleg de muncă, un prieten sau chiar o persoană foarte apropiată va încerca să vă minimalizeze sau chiar să se laude cu o idee pe care aţi împărtăşit-o cu el. Dacă vă simţiţi nedreptăţiţi, nu ţineţi în voi şi încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Vă veţi simţi eliberaţi.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Balanţă

Dacă aveţi copii sau nepoţi, astăzi ei vor fi cei care vă vor marca ziua. Chiar dacă vă planificaseţi anumite lucruri de făcut, nu vă veţi simţi deloc deranjaţi, ci chiar veţi avea timp să vă gândiţi mai aplicat la ce urma să faceţi şi chiar să găsiţi noi metode mai simple sau mai ieftine. În acelaşi timp, vă veţi bucura de prezenţa copiilor în viaţa voastră şi vă veţi simţi extraordinar.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Scorpion

Uneori vă aflaţi într-o adevărată dilemă în ceea ce priveşte lucrurile pe care trebuie să le faceţi şi lucrurile pe care le faceţi cu mare plăcere. Astăzi va fi una din acele zile în care vă veţi simţi asaltaţi de multe îndoieli cu privire la opţiunile voastre. Nu vă faceţi griji, toată lumea are îndoieli şi nu sunteţi ultimii într-o astfel de poziţie. Dacă nu vă puteţi decide, apelaţi la persoana în care aveţi cea mai mare încredere.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Săgetător

Să aveţi grijă de propria persoană este ceva ce trebuie să vi-l propuneţi cu mai multă intensitate. Nu lăsaţi capriciile gastronomice să vă facă rău, indiferent cât de mult vă plac anumite produse despre care ştiţi cu siguranţă că nu vă fac bine. Urmaţi calea naturii.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Capricorn

Dacă vreţi ca astăzi să fiţi liniştiţi, întâi trebuie să controlaţi totul. Fiţi siguri că cei cu care lucraţi, fie că sunt colegii de muncă sau chiar familia, ştiu ce au de făcut şi asiguraţi-vă că lucrurile despre care aţi vorbit se şi întâmplă. O persoană apropiată vă va spune ceva care vă va surprinde într-un mod copleşitor.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Vărsător

O problemă de relaţie, la care nu vă aşteptaţi nici într-o sută de ani, va ieşi, azi, la suprafaţă, iar lucrurile pot lua o turnură neaşteptată. Poate că este timpul să vorbiţi clar şi să nu continuaţi să vă prefaceţi spre binele general. Clarificaţi cât mai curând posibil situaţia şi spuneţi din suflet ceea ce vă doriţi.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Peşti

Pentru a arăta partenerului că îi sunteţi alături orice ar fi, astăzi, veţi merge într-un loc care vă aduce energii negative. Cu toate astea, aprecierea şi recunoştinţa venită din partea persoanei iubite vor acoperi şi depăşi cu mult orice energii negative.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close