Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii se îndrăgostesc, Capricornii sunt copleşiţi de o veste

Horoscop 18 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii se îndrăgostesc, Capricornii sunt copleşiţi de o veste

Horoscop 18 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Suntem mai toleranţi în prima parte a zilei, însă după-amiaza, cu Luna în Berbec, spunem exact de gândim.

Horoscop 18 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii se îndrăgostesc, Capricornii sunt copleşiţi de o veste
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, pot exista numeroase disensiuni cu oamenii mai apropiaţi, pentru că mai ales după-amiaza îşi spun destul de accentuat punctul de vedere, iar astfel îi stârnesc pe ceilalţi să le răspundă.­­­­­­­­­­­­­

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, atenţie la ce fac ceilalţi. Fiţi un pic mai discreţi şi analizaţi cu mai multă pătrundere şi intuiţie acţiunile, dar şi motivaţiile celor din jur.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, ziua e destul de socială, întâlniri diverse şi noi cunoştinţe poate, dar şi tot felul de influenţe şi idei trăsnite. Nu e cazul să le urmaţi pe toate.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de o zi de curaj, mai ales dacă aveţi o răspundere astăzi, trebuie să vă argumentaţi deciziile, să le argumentaţi chiar şi şefilor şi să o ţineţi pe a voastră.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate aduce discuţii morale, dar şi curtoazie, mai ales dacă e vorba de persoane dragi pe care nu le-aţi văzut demult şi pe care vreţi să le impresionaţi acum.

Horoscop 18 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele pot fi un pic mai atente, şi e chiar recomandabil, mai ales după-amiaza, la sugestiile, dar şi recomandările colaboratorilor sau a unor apropiaţi, pentru că se inspiră, se ajută, se sprijină pe oamenii care dau imbolduri şi care au spirit de iniţiativă.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este marcată de răspunsuri pe care le primesc de la diverse persoane, oameni apropiaţi, cu alte cuvinte e o zi a oglinzilor. Dacă ceva vă place sau nu vă place la cei din jur, gândiţi-vă la cum i-aţi stimulat să reacţioneze aşa faţă de voi.

Horoscop 18 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, muncă astăzi cu destul de multă energie şi tenacitate, mai ales după-amiaza, însă mare parte din eforturi sunt depuse pentru a evita greşeli sau pentru a repara greşeli.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au o zi bună, sunt în formă, se simt energizaţi şi stimulaţi poate de complimentele celor din jur. O invitaţie neaşteptată, mai ales după-amiază, poate să le facă ziua foarte bună.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt concentraţi la munca lor, au grijă să nu greşească în special după-amiaza. În dragoste, este necesar să aibă mai mult tact şi discreţie faţă de persoanele dragi.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii vorbesc mult, gesticulează, promit, se aventurează în tot felul de discuţii şi de teme, dar poate fac şi unele vizite sau călătorii, dar sunt frumoase şi la final de zi e posibil să le cadă cu tronc cineva.

Horoscop 18 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce spor, reuşită, duc la bun sfârşit ce şi-au propus, ori câştigă bani sau au un aranjament foarte favorabil pentru ei, dar şi multe vorbe apreciative de la persoane influente, aşa că le pică foarte bine nişte laude.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close