Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au întâlniri romantice, Fecioarele îşi fac o adevărată afacere dintr-un hobby

Horoscop 18 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au întâlniri romantice, Fecioarele îşi fac o adevărată afacere dintr-un hobby

Horoscop 18 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi frumoasă astăzi, de distracţie sau de intuiţie foarte puternică, folosim energia acestei zile cum vrem noi.

Horoscop 18 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au întâlniri romantice, Fecioarele îşi fac o adevărată afacere dintr-un hobby
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   08:11

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte sociali, le face plăcere să se întâlnească cu multă lume şi discută lucruri foarte inteligente.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce tot felul de servicii pentru ei şi pentru alţii, fac servicii şi persoanelor din jur, sunt foarte înţelepţi şi rezolvă uşor lucruri complicate pentru alţii.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, călătorii sau gândul le este la voiaje. Au întâlniri şi cu persoane care vin de departe şi au un sac de poveşti.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de o zi a răsfăţului şi relaxării, se complac în tot felul de răsfăţuri casnice.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, întâlniri foarte frumoase, pentru unii poate chiar romantice, unii flirtează sau au contacte cu persoane care farmecă.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, muncă astăzi, dar foarte frumoasă şi creativă, lucrează, dar lucrează ce le place şi au nişte rezulate bune şi financiar sau pot transforma într-o afacere ceva ce e mai mult un hobby.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, distracţie şi lejeritate, dezinvoltură, fie că sunt activităţi sportive, fie că discută fermecător cu o persoană, îşi fac o zi minunată.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, vorbim de casă şi familie mai mult astăzi, o zi foarte bună pentru a acumula energie sau pentru sănătatea lor şi tot felul de răsfăţuri, dar mai mult în mediul cunoscut, de familie.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, vizite şi drumuri, excursii, întâlniri cu persoane cunoscute, conversaţii foarte plăcute, îşi deschid mintea şi află tot felul de lucruri noi. Unii poate doar stau şi citesc, dar află lucruri noi şi călătoresc mental.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, bani astăăzi, meşteresc ceva şi poate fac o economie sau rezolvă ceva. În tot cazul, pot primi aprecieri şi de la cei din jur.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua de azi şi-o dedică, sunt foarte preocupaţi de starea lor sufletească şi de binele lor lăuntric, aşa încât se vor ocupa de lucrurile care îi inspiră. Unii pot face şi excursii, voiaje.

Horoscop 18 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua este una eminamente spirituală şi cel mai bine ar fi să facă nişte călătorii cu totul speciale, fie sunt în compania unor persoane foarte dragi lor. Cert este că îşi descarcă sufletul şi îl încarcă cu lumină şi bucurie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close