Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Săgetător

Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Săgetător

Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Săgetător
18 Sep 2015   •   08:16
Horoscop 18 septembrie. Berbec
Astazi ai tendinta sa judeci totul prin prisma a ceea ce poti castiga sau pierde, dintr-o asociere sau in urma unor decizii impreuna cu partenerul de viata. Esti interesat de siguranta, mai mult decat de joc, de aceea ar fi mai bine sa amani orice decizie care implica o cheltuiala semnificativa. In alta ordine de idei, Saturn trece astazi in Sagetator, asa ca urmeaza doi ani de schimbari in ce priveste aspiratiile, credintele si filozofia de viata.
 
Horoscop 18 septembrie. Taur
E o zi importanta pentru tine, avand in vedere ca astazi, Saturn paraseste Scorpionul si elibereaza de stres zona relatiilor si a parteneriatelor. Transformarile interioare continua si in urmatorii doi ani, insa de data aceasta vor viza sistemul de credinte, cunostintele acumulate, stabilirea limitelor clare in relatii, chiar si in ce priveste resursele materiale puse in comun. Oricum, rezerva-ti timp pentru relaxare, meditatie si evaluare a ultimilor 3 ani. 
 
Horoscop 18 septembrie. Gemeni
Pentru tine poate fi o zi incarcata emotional, cu stres si presiune la locul de munca, dar si cu mult potential de evolutie si inaintare, pe masura efortului depus. Incepand cu aceasta zi, Saturn se va afla in Sagetator pentru doi ani de zile, asadar urmeaza o perioada de testare a relatiei de cuplu dar si a altor parteneriate. Ai timp suficient sa revizuiesti aceste relatii si sa faci ajustarile/schimbarile adecvate, devenind mai prezent si mai selectiv.
 
Horoscop 18 septembrie. Rac
Cu Luna in Scorpion, astazi te ambitionezi sa obtii ceea ce crezi ca e al tau si ti se cuvine. Poate fi vorba de un proiect in care e nevoie sa scoti bani din buzunar sau sa minimalizezi pierderile si sa cresti (mentii) castigurile. In orice caz, aminteste-ti sa-ti folosesti intuitia si creativitatea, dar mai ales pastreaza-ti increderea in tine si nu lasa destabilizat de micile obstacole aparente. In alta ordine de idei, aceasta zi face trecerea 
 
Citeşte mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close