Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au nas de detectiv şi află multe informaţii, Scorpionii au nas financiar

Horoscop 19 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au nas de detectiv şi află multe informaţii, Scorpionii au nas financiar

Horoscop 19 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Interes pentru bunurile personale şi pentru câştiguri de tot felul, astăzi. Trebuie să fim atenţi, ca să câştigăm trebuie să nu mai fim aşa încrâncenaţi.

Horoscop 19 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au nas de detectiv şi află multe informaţii, Scorpionii au nas financiar
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Iul 2021   •   08:29

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii îşi negociază banii sau avantajele de tot felul, inclusiv material şi inclusiv cu familia, poate pentru că vor să se servească de o parte din bugetul familiei.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua este marcată şi ea de negocieri financiare, cu colaboratori, partenerul de viaţă, discută mult şi în jurul contractului sau a unor articole, astfel încât vor să ştie cum sunt mai bine protejaţi de anumite legi.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, o zi cu spor ce poate fi dată de modul ingenios în care mai curând evită greşelile sau sarcinile dificile sau situaţiile dificile.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, creativitate, ingeniozitate. Asta înseamnă că fie nu se ocupă de lucrurile grele, ci doar de cele plăcute, acolo unde pot să-şi folosească imaginaţia, fie îşi iau o recreaţie mai lungă şi fac eforturi altă dată.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, conservatorism, îşi consolidează poziţia la locul de muncă sau în casă, nu riscă nimic şi merg pe o linie pe care o cunosc deja.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt în şedinţă astăzi, fac investigaţii, săpături, au nas de detectiv, de aceea merg pe firul unor informaţii şi îşi dau seama şi de alte lucruri din spate. Intuiţia lor funcţionează perfect.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele sunt şi ele cu gând la bani, pot să se simte generoase, să ajute pe cineva astăzi. Poate nu neapărat ajută cu bani, ci ajută o persoană să facă bani, învăţând-o ceva, dându-i nişte îndrumări care sunt foarte practice.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt intuitivi şi sensibili, au fler financiar, de aceea pot să deschidă cu intuiţia lor şi nişte proiecte blocate.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii să fie atenţi la sănătate, nu se implică în treburile cele mai grele, stau de-o parte sau se ocupă de ceva ce deja au făcut şi mai modelează, repară.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au mai mult de chef de distracţie şi de prieteni astăzi, în tot cazul nu de mari eforturi şi sunt cu gândul la cineva aflat la distanţă sau la nişte treburi nerezolvate la distanţă.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au un leader ship foarte bun astăzi, fac pe şefii astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei reuşesc să pună la punct nişte persoane foarte aproiate sau care îi perie, dar nu sunt sensibili la lucrul acesta.

Horoscop 19 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, adevărul şi dreptate sunt subliniate, mai ales când e vorba de avantajele sau banii lor, ori meritele lor. Vor să li se recunoacă nişte calităţi, mai ales la locul de muncă şi vor puţină recunoştinţă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close