Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetărorii au de corectat relația cu un prieten, Balanțele trebuie să își corecteze atitudinea

Horoscop 19 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetărorii au de corectat relația cu un prieten, Balanțele trebuie să își corecteze atitudinea

Horoscop 19 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetărorii au de corectat relația cu un prieten, Balanțele trebuie să își corecteze atitudinea
19 Iul 2018   •   08:58

HOROSCOP. Sinceritate și ne mărturisim greșelile, dacă am neglijat pe cineva, e cel mai bun moment să recunoaștem, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - în relațiile parteneriale își pot recunoaște o greșeală, se armonizează niște legături și se depășește un impas.
HOROSCOP. Taur - au o zi valoroasă, mai ales la locul de muncă sau în colaborare cu cineva și acolo trebuie să recunoască o decizie greșită.
HOROSCOP. Gemeni - e vorba de iubire, își cer și ei drepturile și cumva recunosc să și-au făcut visuri prea mari în relația în care erau.
HOROSCOP. Rac - familia este vizata astăzi, iar visurile lor erau prea mari în ceea ce privește averea sau confort.
HOROSCOP. Leu - au întâlniri frumoase, discută și își pun sufletul pe tavă și deschid ușa sincerității.
HOROSCOP. Fecioară - e vorba de bani din muncă, trebuie să aibă curajul să corecteze o atitudine la muncă, iar dacă fac acest lucru, pot avea parte de succes profesional .
HOROSCOP. Balanță - trebuie să își corecteze atitudinea, nu mai au încredere, nu mai au optimism și trebuie să corecteze asta, își dau seama că au mai greșit așa.
HOROSCOP. Scorpion - este o zi în care trebuie să aline pe cineva, trebuie să fie mai atenți la cei din jur și să fie mai empatici.
HOROSCOP. Săgetător - au de corectat relația cu un prieten, au făcut niște indiscreții, iar informația a ajuns mai departe și au pierdut un prieten.
HOROSCOP. Capricorn - relația cu autoritățile este vizată astăzi, este vorba și de bani, dar și de recunoașterea calităților lor de către șefi, de aceea și ei își cer drepturile.
HOROSCOP. Vărsător - planuri de viitor, lucrează pentru fericirea lor viitoare și își corectează o atitudine incorectă pe care au avut-o față de muncă, viitor sau viață.
HOROSCOP. Pești - au și ei  niște corecții de făcut legate de valoarea corectă a posibilităților fizice și a abilităților lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close