Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii vor să impresioneze, iar Vărsătorii sunt nostalgici

Horoscop 19 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii vor să impresioneze, iar Vărsătorii sunt nostalgici

Horoscop 19 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Tact şi receptivitate la cei din jurul nostru. Este o zi a relaţionării, o zi specială bazată pe relaţii. Nimeni nu ar trebui să fie singur astăzi, sau trebuie să trăim starea de conectare, de comuniune. Cu natura în cele din urmă dacă altcineva de încredere nu e pe lângă noi.

Horoscop 19 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii vor să impresioneze, iar Vărsătorii sunt nostalgici
19 Iun 2021   •   09:28

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Relaţia cu partenerul de viaţă este subliniată şi poate ar fi bine să facă mai mult cum îşi doreşte partenerul.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii au de lucru. Poate vor să servească pe cineva, pentru că aşa arată harta. Se străduiesc să mulţumească sau să impresioneze pe cineva.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Au chef de flirt şi de voie bună. Se pot înâlni cu prietenii, au umor şi îndreaptă mult din imaginea, poate un pic şifonată din trecut.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Ziua poate aduce întâlniri în familie sau cu persoanele pe care le iubesc şi se rememomerează cu tot felul de momente plăcute din viaţa lor.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Drumuri şi vizite. Sunt foarte energici la nivel mental. Se pot împăca cu o persoană sau pot regla relaţia cu un prieten.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Spor material financiar astăzi. Îşi pun abilităţile practice în funcţiune şi pot rezolva singure activităţi, lucruri pentru care altă dată ar fi cerut ajutor.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au bunădispoziţie, mai ales dacă vor colători sau dacă se întâlni cu o persoană pe care nu au văzut-o demult. Se repară nişte relaţii şi nişte conversaţii care poate nu s-au sfârşit bine.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Ziua aduce mai mult discreţie şi au nevoie poate să  îşi încarce bateriile, sau nu au chef de nimic, sau au nevoie de singurătate pentru a lucra la ce îi preocupă.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Sunt foarte joviali şi sociali astăzi. Se pot întâlni cu prietenii. Zgândăresc pe toată lumea cu o remarcă, dar au umor şi toată lumea se bucură de prezenţa lor. 

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Sunt foarte buni coordonatori ai activităţilor familiale şi au prezenţă de spirit. Reuşesc să aibă cea mai bună reacţie în cazul în care e nevoie de ei, de forţa lor, dacă se strică ceva. Au spirit practic şi rezolvă lucrurile.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Drumuri sau dorinţă de voiaj. Fie călătoresc mental şi îşi imaginează tot felul de lucruri. Sunt mai nostalgici astăzi şi merg în locuri pe care le iubesc.

Horoscop 19 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Ziua este marcată de sprijin şi de suport pe care îl primesc de la cei din jur. În felul acesta se răsfaţă şi cer atenţie, dar şi primesc duioşie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close