Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 IUNIE. Taurii își fac planuri pe termen lung, Leii sunt provocați

HOROSCOP 19 IUNIE. Taurii își fac planuri pe termen lung, Leii sunt provocați

HOROSCOP 19 IUNIE. Taurii își fac planuri pe termen lung, Leii sunt provocați
18 Iun 2018   •   23:30

Horoscop 19 iunie Berbec

Săptămâna aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Poți cheltui peste măsură, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile.

Horoscop 19 iunieTaur

Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Eforturile sunt  îndreptate în special pe segmentul muncii, pentru că aici se pot produce schimbări.

Horoscop 19 iunie Gemeni

Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul tău. Se pot evidenția unele probleme de sănătate. Odihna, alimentația corectă și plimbările în aer liber te pot însănătoșii și te pot ajuta să-ți limpezești gândurile.

Horoscop 19 iunie Rac

Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, în viitor. Primează planul personal.

Horoscop 19 iunie Leu

Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close