Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii au noroc la bani şi în dragoste, Săgetătorii se "ciocnesc" cu diferite persoane

Horoscop 19 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii au noroc la bani şi în dragoste, Săgetătorii se "ciocnesc" cu diferite persoane

Horoscop 19 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Spunem de gândim astăzi sau suntem creativi şi aplicăm soluţiile pe care le gândim.

Horoscop 19 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii au noroc la bani şi în dragoste, Săgetătorii se "ciocnesc" cu diferite persoane
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2021   •   08:20

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, bucurie, ingeniozitate şi umor - multe lucruri se rezolvă aşa. Altora le e gândul mai mult la vacanţă şi sunt într-o permanentă recreaţie.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, idei foarte bune astăzi, concentrare, şltiu ce au de făcut cu banii, mai exact o parte din ei vor merge către casă.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, idei foarte isteţe, se descurcă din orice situaţie şi foarte bună activitate cu actele astăzi. Fie obţin nişte aprobări, fie au ei nişte soluţii.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, banii sunt vizaţi astăzi. Ori descoperă nişte bani ascunşi pe undeva, pe unde i-au uitat, ori se întorc de pe unde i-au dat. Oricum, au spor financiar.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate aduce, mai ales în prima parte a ei, idei bune, discuţii bune şi întrevăd viitorul unei situaţii sau al unei colaborări.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o zi mai calmă şi mai paşnică, poate chiar nu acţionează şi iau hotărârea de a nu se implica, de a nu se băga, de a nu coopera sau de a nu fi alături de o persoană în legătură cu care au îndoieli sau cu care lucrurile nu sunt clare juridic.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, o zi a prieteniei sau a socializării, sunt foarte destinse şi degajate, îşi fac bucurii, dar mai ales alături de persoanele pe care le iubesc.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, muncă multă, autoritate, spor în toate lucrurile pe care le fac, dar mai ales în a doua jumătate a zilei. Tot azi e posibil să se confrunte cu cineva sau să ştie că fac lucruri care nu convin cuiva.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, după prânz, în a doua jumătate a zilei, pot exista ciocniri cu o persoană de la locul de muncă, care fie nu îşi face treaba, fie nu o face aşa cum vor Săgetătorii. Rămâne de văzut de partea cui e dreptatea, se discută mult despre dreptate, drepturi şi adevăr.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua începe foarte bine, spiritul de echipă este subliniat, trebuie să fie un pic mai indulgenţi cu cei din jur, rămâne de văzut dacă şi după-amiază reuşesc aceeaşi performanţă, risc de discuţii şi ciocniri.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, muncă astăzi, trebuie să aplice nişte soluţii, nişte idei, să se mobilizeze. E destul de obositor pentru ei, mai ales dacă trebuie să şi recupereze un timp pierdut, se resimt apoi.

Horoscop 19 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii muncesc mult, singuri şi poate de aceea îşi epuizează bateriile. E bine să încheie munca mai devreme, pentru a se putea relaxa. Atenţie la sănătate astăzi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close