Antena 3 CNN Horoscop 19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Se schimbă destinul pentru Balanţe iar Capricornii fac bani către seară

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Se schimbă destinul pentru Balanţe iar Capricornii fac bani către seară

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi de destin, în care ne aşezăm în propriile noastre convingeri şi mergem pe drumul nostru, cu propriile noastre resurse, fără a depinde prea mult de anturaj.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Se schimbă destinul pentru Balanţe iar Capricornii fac bani către seară
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot călători astăzi sau îşi pot pregăti o călătorie. Nativii au nerv, nu nervi, au verb şi pot convinge foarte uşor pe oricine de orice.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii investesc astăzi multă energie şi voinţă în problemele financiare. Ei iniţiază un un proiect conform ideilor lor, care îi va duce la succes.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii îşi testează astăzi limitele şi încearcă să le depăşească. Ei se încăpăţâneză să facă lucruri în pofida stării lor de sănătate sau în ciuda oboselii acumulate. Ei vor neapărat să meargă înainte. Şi bine fac!

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Nativii din Rac primesc astăzi veşti bune, dar nu în mod direct pentru ei, ci pentru persoane din anturajul lor. Este şi în asta un avantaj, pentru nu va mai fi nevoie de intervenţia lor.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii reuşesc astăzi să îşi treacă în palmares un succes, într-un demers în care au nevoie ca publicul să fie de partea lor. Nativii atrag atenţia asupra lor şi asta este bine pentru ce şi-au propus să facă.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Nativii din Fecioară sunt, astăzi, încarnarea autorităţii. Dacă este nevoie, vor da cu pumnul în masă, pentru că au argumente. Fecioarele vin cu soluţii practice şi, chiar dacă li se face opoziţie, reuşesc.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Este ziua marilor veşti, a marilor decizii. Vestea cea mare este chiar decizia pe care o iau şi o anunţă Balanţele. Este o decizie legată de destin, cu care îndreaptă lucrurile şi, în pofida oricăror dificultăţi, merg mai departe.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii reuşesc astăzi să atragă de partea lor sprijinul de care au nevoie. În acest fel, un proiect la care au lucrat multă vreme poate merge mai departe, pentru că nativii fac rost şi de resursele financiare necesare.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii poartă astăzi discuţii importante, care pot fi legate de trecut. Ei trebuie să dovedească faptul că s-au schimbat şi s-au maturizat.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii colaborează astăzi cu persoane mai tinere decât ei. Munca se dovedeşte prolifică iar rezultatele financiare apar către seară.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Ziua este fastă pentru nativii din Vărsător: dau dovadă de inspiraţie, au idei bune şi fac dovada profesionalismului. Vărsătorii surprind astăzi asistenţa inclusiv prin cheful de lucru.

19 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii sunt inspiraţi, ingenioşi şi îşi pun ideile cap la cap. Ei sunt foarte echilibraţi, chiar dacă nu se exteriorizează, şi merg înainte, cu sprijinul familiei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close