Antena 3 CNN Horoscop 19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Racii simt că nu au pe cine să se bazeze, Peştii au surprize neplăcute

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Racii simt că nu au pe cine să se bazeze, Peştii au surprize neplăcute

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Experienţele zilei de astăzi ne pun faţă în faţă cu lucrurile care ne plac mai puţin, astfel că va trebui să acţionăm cu tact şi răbdare.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Racii simt că nu au pe cine să se bazeze, Peştii au surprize neplăcute
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Poate chiar au o antipatie pentru cineva, iar situaţiile care se creează astăzi cer mai mult tact.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, la locul de muncă se pot crea situaţii care nu se pot rezolva foarte uşor, mai ales dacă ei arată ostilitate. E nevoie de mai multă răbdare şi înţelepciune.

20 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări neaşteptate pentru Gemeni, Balanţele au o zi în care le tună şi le fulgeră

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, un viciu sau un comportament se dovedeşte a fi toxic astăzi şi trebuie să aibă înţelepciunea ca să renunţe la el şi să poată merge mai departe.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi tensionată mai ales în raporturile cu familia sau cu prietenii foarte apropiaţi. Sentimentul este că nu au pe cine să se bazeze. Poate că le-ar prinde un sfat de la un specialist.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, ziua aduce un hăţiş de treburi pe care trebuie să le rezolve şi care sunt extrem de obositoare. Le trebuie răbdare.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele nu prea au bani astăzi, iar soluţiile cele mai creative sunt cu banii cei mai puţini. Nişte proiecte se pot amâna.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cine are parte de decepţii azi

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Unele Balanţe este posibil să fie nemulţumite de ele însele, de deciziile pe care le-au luat sau de oamenii pe care şi i-au ales aproape. Nu e cazul să regrete, întotdeauna există şi un aspect pozitiv, chiar şi într-o situaţie neplăcută.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce tot felul de îngrijorări, unele cu motiv, altete fără. Se accentuează astăzi anxietăţile, aşa că e nevoie de răbdare şi înţelepciune.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, banii sunt din nou importanţi azi, iar dacă e cazul să facă un cadou, să-l facă mai mult sentimental.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii pot fi neliniştiţi cu privire la rolul, poziţia sau puterea lor în acest moment, mai ales dacă nu au prieteni în jur. Să se bazeze pe forţele proprii şi să strângă mai aproape de ei membrii familiei.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o zi care aduce mai ales în prima parte, nelinişti legate de crezurile lor, mai ales dacă puse în faţa realităţilor vieţii, ele nu se probează. E bine să recunoască cu sinceritate unde au greşit.

19 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce tensiuni sau surprize legate de relaţiile apropiate. Unele lucruri spuse despre ei s-ar putea să-i surprindă neplăcut.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close