Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de prieteni, Scorpionii muncesc cu sârg

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de prieteni, Scorpionii muncesc cu sârg

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii au nevoie de prieteni, Scorpionii muncesc cu sârg
Sursa foto: foto- captură Antena 3
19 Noi 2018   •   09:07

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi energică astăzi, spunem lucrurilor pe nume, facem investigații. important este că vrem să știm cum stăm.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. BERBEC: Au o zi cu un accent pus în zina comunicării, descoperă un secret, un act care nu a fost bine întocmit sau o semnătură pusă nelalocul ei.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. TAUR: Au și ei astăzi de constat gesturi, reacții sau vorbe ale altora. Poate dizarmonioase. Nu trebuie să reacționeze.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. GEMENI: Își caută un prieten, au nevoie de un sfat, de un umăr pe care să plângă, o susținere și din fericire o găsesc.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. RAC: O zi importantă sub aspectul puterii și al deciziilor importante pe care le iau la locul de muncă, cu scopul de a corecta ceva greșit de săptămânile trecute.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. LEU: Fie își prepară călătorii, voiaje pentru săptămânile viitoare și e bine să lase un loc pentru schimbări, fie primesc un răspuns mult așteptat.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. FECIOARĂ: Se bazează pe alții sau pe gesturile și deciziile altora, important este că în familie se spun lucruri de mult așteptate și vorbe bune.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. BALANȚĂ: Au un parteneriat care trebuie să treacă sau să se regleze astăzi prin sinceritate. Ce nu s-a spus trebuie punctat astăzi pentru a ști cum evoluează mai departe lucrurile.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. SCORPION: Muncesc cu sârg intens, sunt dedicați și asta le aduce și rezultate financiare sau întrerup o pierdere financiară pe baza rezultatelor de azi.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. SĂGETĂTOR: Doresc libertate și au cumva spirit de joacă. Se vede și în relațiile sentimentale, cochetează, flirtează și cineva îi amendează.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. CAPRICORN: Se gândesc mai mult la familie sau au nevoie cumva să se recentreze în ei înșiși și eventual să știe cine este de partea lor, pe cine să se bazeze.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. VĂRSĂTOR: Pot avea o zi agitată, dar fructuoasă, multe întâlniri și multe idei, multe gânduri și proiecte. Nu toate se realizează, important este că sunt fertili mental.

HOROSCOP, 19 noiembrie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. PEȘTI: Atenție la bani, nu au voie să cheltuiască, în schimb pot obține bani dintr-o propunere foarte interesantă. Trebuie să analizeze însă dacă fac față.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close