Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii asistă la jocuri senzuale, Peştii sunt în centrul distracţiei

Horoscop 19 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii asistă la jocuri senzuale, Peştii sunt în centrul distracţiei

Horoscop 19 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Farmec şi cucerire astăzi, mai mult din vorbe, dar măiestrite.

Horoscop 19 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii asistă la jocuri senzuale, Peştii sunt în centrul distracţiei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2021   •   09:03

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, discuţii foarte bune cu persoane influente sau care au punct de vedere important în deciziile pe care le iau aceşti nativi. Sunt sfătuiţi de bine.­­­­­­­­­­­­­

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii pot asista la jocurile cuiva, chiar şi jocuri senzuale. Cineva vrea să îi cucerească sau pur şi simplu, în preajma lor, asistă la gesturi de iubire. Atenţie la bani, ei trebuie păstraţi în buzunar.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, ziua este aducătoare de relaţii bune şi experienţe inedite. Pot face astăzi ceva ce nu au mai făcut niciodată, dar asta la sugestia cuiva.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua este aducătoare de succes profesional, vorbe bune, apreciere, sunt confirmaţi. În sfârşit, lumea spune că aţi avut dreptate.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, vorbim de o zi a iubirii astăzi sau a experienţei şi relaţiilor plăcute. Ori văd ei partea plină a paharului şi se ocupă de ce le place ori se ocupă doar de ceea ce le place. Fac şi aranjamente pentru călătorii sau pentru o întâlnire cu o persoană pe care nu au mai văzut-o demult.

Horoscop 19 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, sporul e legat de sprijinul pe care îl primesc, de aceea trebuie să îl şi ceară cu toată delicateţea de care sunt capabili. E bine să se bazeze şi pe oamenii din familie pentru că spun prezent.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua de astăzi aduce frumuseţe, cultivarea frumuseţii, pe de altă parte, schimb de vorbe bune. Se pot împăca sau pot convinge pe cineva, pot lămuri şi clarifica cu cineva.

Horoscop 19 octombrie Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, muncă multă, mai ales în prima parte a zilei, şi financiar bine aspectată, un câştig, o investiţie bună sau un chilipir pe care îl găsesc. În tot cazul, îşi rezolvă lucrurile foarte bine.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, imaginea de sine este subliniată astăzi, trebuie să se prezinte într-o mare formă acolo unde sunt sau pur şi simplu să-şi sublinieze mai mult atuurile şi calităţile.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, ziua este şi ea benefică, mai ales în legătură cu sănătatea sau cu relaţiile de familie. Poate chiar simt nevoia să pregătească în secret o surpriză pentru cineva şi va fi foarte apreciată.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

La Vărsători, prietenii astăzi şi tot felul de vorbe, primesc aprecieri şi de la persoane pe care nu le cunosc, dar care au auzit de ei şi cumva renumele îi precede.

Horoscop 19 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce reuşită financiară şi astăzi sau un proiect bun care este acceptat şi promovat mai departe, susţinut chiar şi de autorităţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close