2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au "verde" pentru că Mercur nu mai e retrograd, Săgetătorii primesc ce au făcut şi ei altora

de Georgiana Adam    |    01 Noi 2020   •   09:20
2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au "verde" pentru că Mercur nu mai e retrograd, Săgetătorii primesc ce au făcut şi ei altora Antena 3

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână în care ne arătăm talentele, capacităţi, înzestrările şi avem multe şanse să realizăm lucruri.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni, marţi şi miercuri au zile formidabile pentru a convinge pe toată lumea cât de grozavi sunt. Multe dialoguri şi se pot stabili multe acorduri. Joi şi vineri sunt zile bune, iar week-endul se anunţă plin de distracţie.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu interes pentru bani care sunt mai mult disputaţi, negociaţi. Puteţi să aveţi succes convingându-i pe alţii să vă ajute, să facă lucruri în locul vostru sau să vi se alăture. Joi şi vineri, e bine să fiţi atenţi la familie şi puteţi face drumuri. Tot în familie, şi în week-end.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de o săptămână în care sunt în top, au intuiţie, inspiraţie şi e bine să se ghideze după ce le spune nasul, flerul, pentru că au o intuiţie bună. Joi şi vineri, mai mult conservaţi decât câştigaţi. În week-end, drumuri, vizite plăcute.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, săptămâna începe cu nişte vorbe pe care le auziţi, le aflaţi, poate nu vi se adresează, dar oamenii şuşotesc. Nu intraţi în bârfe. Joi şi vineri, sunteţi în formă, poate sufletul e implicat mai mult, ascultaţi ce vă spune inima. În week-end, pot veni bani în buzunarul vostru.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au o săptămână care începe sub semnul amiciţiei sau popularităţii. Foarte bune zilele de luni şi marţi, pentru a bate la diverse uşi care vi se pot deschide, dar atenţie la sugestii. Mai multă discreţie joi şi vineri, dar în formă în week-end pentru tot ce v-aţi propus să faceţi.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au o săptămână care aduce responsabilităţi, zile interesante luni, marţi şi miercuri, dar sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună. Mintea şi inima conlucrează, aşa că la diversele sarcini pe care le aveţi de făcut, veniţi cu soluţii foarte inspirate şi adaptate. Pot fi discuţii şi cu şefii. Joi şi vineri, relaţii bune cu prietenii, veşti bune sau să vă bucuraţi de succesul cuiva. În week-end, vă încărcaţi bateriile discret.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele au nevoie de informaţii şi le caută, mai ales în primele trei zile ale săptămânii. De asemenea, sunt zile bune pentru a obţine şi un acord, o aprobare şi ele pot veni, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Joi şi vineri, responsabilităţi, o agendă încărcată şi poate trebuie să fiţi un pic mai autoritari. În week-end, distracţie cu prietenii şi ajungeţi în locuri unde poate nu aţi mai fost.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, săptămâna vine cu interes pentru afaceri, dar au nevoie şi de ajutorul altor persoane. Luni, marţi şi miercuri trebuie să convingă pe unii să fie alături de ei. Probleme administrative joi şi vineri, iar în week-end, responsabilităţi diverse.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămână e sub semnul parteneriatelor, au multe discuţii şi au de-a face cu persoane al căror discurs e un pic alunecos, motiv pentru care Săgetătorii au nevoie de mult tact şi dibăcie. Poate sunt duşi cu vorba, aşa cum şi ei au făcut. Joi şi vineri, se gândesc la interesul lor material, iar în week-end, posibile călătorii sau discuţii cu persoane importante.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, săptămâna începe sub semnul muncii luni, marţi şi miercuri, dar pot avea spor şi foarte multe idei bune. Joi şi vineri, discuţii cu persoane foarte apropiate din familie şi sunt sensibili. În week-end, în funcţie de partener se face programul celor două zile.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, începutul de săptămână e entuziast şi cu mare încredere în viitor. Împărtăşesc un pic cam mult din planurile lor şi e bine să fie un pic mai discreţi. Joi şi vineri muncesc mult şi pot avea rezultate foarte bune. În week-end, sunt alături de cineva care ştiu să aprecieze.

2-9 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au o săptămână bună, e bine să se concentreze pe ce au de făcut. Joi şi vineri e bine să acţioneze în munca lor. În week-end, se anunţă treburi pe care le rezolvă ajutaţi şi de alţii.

x close