Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi cu reuşite, Balanţele sunt pline de magnetism

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi cu reuşite, Balanţele sunt pline de magnetism

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi care subliniază spiritul de dreptate, așa că în toate intervențiile noastre trebuie să cântărim atent lucrurile. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi cu reuşite, Balanţele sunt pline de magnetism
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2022   •   08:56

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii, fie că e vorba de partenerul de viață sau altă persoană importantă cu care relaționează astăzi, important este și generozitatea și deschiderea către punctele de vedere ale celuilalt. Înțelegere bună, în rest.

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, mai ales la locul de muncă, trebuie să fie receptivi către formulele de rezolvare a problemelor pe care le au cei din jur, să fie atenți la o greșeală, mai ales în acte, să nu se strecoare ceva, pentru că poate avea apoi consecințe neplăcute. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de simpatie, public bun pe care îl au în lucrurile pe care le desfășoară, mai ales în întâlniri și discuții. Au argumente, sunt extravaganți chiar în exprimare și oamenii ascultă tot ceea ce spun. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de cunoaștere a drepturilor și obligațiilor, își apără drepturile, mai ales în fața superiorilor și au și argumente juridice. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii sunt interesați de anumite acte pentru niște demersuri și proiecte cu desfășurare pe termen lung. Au o viziune despre cum se desfășoară lucrurile și trebuie să găsească cele mai bune căi și le vor găsi. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua anunță bani la care pot ajunge sau un spor financiar la care pot ajunge prin faptul că cineva le deschide mințile. Totul este să fie receptivi, să se consulte. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele au foarte mult farmec și pot conta pe magnetismul lor. Au intuiție bună în ceea ce privește oamenii sau situațiile și știu cum să se descurce. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt discreți și poate e mai bine să fie nevăzuți astăzi fie pentru a se concentra la ce au de făcut, pentru a-și regla sănăteatea sau pur și simplu își iau un fel de pauză 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi a popularității. Au foarte mult farmec, sunt foarte ușor de stimulat de persoanele din jurul lor, intră în joc și au umor, sunt foarte plăcuți. Este posibil ca cineva să-i curteze sau să invite undeva. Trebuie să analizeze dacă e loc pentru ei, rost pentru ei acolo.

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aduce diplomație și întâlniri cu persoane importante sau influente pe care chiar vor să le cucerească și au această șansă. Rezolvări bune, realizări bune și în casă. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, se discută principial, își apără niște puncte de vedere sau chiar niște credințe. Au argumente, sunt de o ținută foarte înaltă, poate chiar morală sau chiar spirituală, și impresionează prin felul în care pun problema. 

Horoscop 2 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua ales aducătoare de sprijin și ajutor venit prin diverse persoane, mai ales dacă cer explicit acest ajutor. Îl vor primi și mai ales în muncă. 

O zi frumoasă, cu multe aspecte bune legate de relații și cooperare. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close