Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au probleme de organizare, Peștii pot face bani

Horoscop 2 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au probleme de organizare, Peștii pot face bani

Horoscop 2 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au probleme de organizare, Peștii pot face bani
02 Aug 2018   •   09:00

HOROSCOP. Spontaneitate și libertate, trebuie să frâu liber ideilor și să avem curajul să ne asumăm opiniile și să le rostim, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - au o zi excepțională, fac lucrurile așa cum simt, dar în relațiile personale trebuie să fie un pic mai temperați. 
HOROSCOP. Taur – doresc să calce pe un teren tare, astăzi mai mult verifică pașii pe care i-au făcut până acum și verifică și relațiile cu membri familiei. 
HOROSCOP. Gemeni - se bazează pe prieteni, au o zi excepțională, fie primesc o invitație, fie se întâlnesc cu cineva care le dă niște sfaturi bune.
HOROSCOP. Rac – au o relație foarte bună cu autoritățile, discută probleme practice. Sunt interesați de bani, așa că trebuie să pună piciorul în prag pentru că au fler în afaceri. 
HOROSCOP. Leu - probleme de organizare, dar și de lege și ordine. Trebuie să rezolve un cadru juridic și administrativ și își bat capul cu asta, cum să facă să fie mai adaptați.
HOROSCOP. Fecioară - câștiguri care vin din folosirea resurselor și nu trebuie să mai ezite.
HOROSCOP. Balanță - au o zi favorabilă în plan social și amical, întâlniri cu prietenii, relații foarte bune.
HOROSCOP. Scorpion - muncesc astăzi cu spor, au o zi excepțională, dar ei trebuie să fie cei care impulsionează lucrurile.
HOROSCOP. Săgetător - pasiune și dragoste, este o zi bună pentru cei care întâlnesc persoane care vin de pe drumuri și împart impresii.
HOROSCOP. Capricorn - este o zi care pune accentul pe familie, toată lumea vine cu idei. Este o zi extrem de emoționată. 
HOROSCOP. Vărsător - întâlniri și socializări, sunt atenți la imaginea lor.
HOROSCOP. Pești - pot face bani astăzi, au foarte bune aspecte de bani și de muncă, dar mai ales dacă sunt un pic mai riguroși. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close