Antena 3 CNN Horoscop 2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele petrec cu prietenii. Vărsătorii primesc recunoaștere pentru eforturile depuse

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele petrec cu prietenii. Vărsătorii primesc recunoaștere pentru eforturile depuse

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Suntem mai conservatori astăzi și avem mai multă grijă de noi, de energia noastră, și de sănătate. O zi bună și o seară foarte frumoasă, mai ales dacă suntem lângă persoanele potrivite și nu ne zgarcim la tandrețe.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele petrec cu prietenii. Vărsătorii primesc recunoaștere pentru eforturile depuse
de Mia Lungu    |    02 Dec 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci ziua poate aduce, mai ales în a doua jumătate sau spre seară, discuții cu persoanele din familie. Nu cad de acord asupra unor lucruri ce trebuie făcute.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, tot felul de activități și-au propus astăzi. Mai ales administrative, juridice, legale. Poate se mai uită prin hârtii și contracte și bine fac. Le vine o idee.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni vorbim de bani economisiți și, dacă au pus deoparte, vor descoperi că s-au adunat mai mulți decât cred ei. Sau descoperă ceva dosit, de care au uitat.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi plină de emoții. Când bine, când rău. Când vor, când nu vor. Și e bine să asculte ce le spune inima, nu rațiunea, astăzi. Sunt zile și când le vor împaca.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, se recomandă odihna, pentru că au nevoie să-și încarce bateriile. Pe de altă parte, au o apropiere de persoanele în vârstă, sau persoanele din familie pe care nu le-au mai văzut demult. Puțin nostalgici.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele petrec foarte bine alături de prietenii foarte vechi. Fie schimbă niște cuvinte și primesc vești care îi bucură. Fie chiar au loc niște întâlniri foarte calde și duioase. Le face plăcere să rememoreze.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o zi cu realizări și materiale financiare dar și legate de poziție și faimă. Le este recunoscută experiența. Acolo unde ei sunt foarte bine antrenați, știu foarte bine ce fac, sunt oamenii momentului.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce discuții cu o persoană apropiată. Poate fi din familie, dar pe care nu au mai văzut-o demult. Se află la distanță, o consiliază, îi dau sfaturi și se simt foarte utili. Delicatețe, tandrețe și duioșie.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua aduce o rezolvare a unor probleme, nu pentru că ei se zbat, ci pentru că alții le dau o soluție. Pe de altă parte, se pot bucura, fără niciun fel de invidie, de reușita cuiva.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni vorbim, mai ales în a două jumătate a zilei, de vorbe foarte bune pe care ei le primesc. Dar ar fi bine să le și ofere, pentru că primesc semnale că partenerul de viață răspunde foarte bine la duioșie și tandrețe sau cadouri.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă astăzi dar foarte recunscută și foarte bine primită de toată lumea. Sunt foarte populari pentru lucrurile pe care le fac. Li se confirmă niște eforturi.

2 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua aduce dragoste și tot felul de bucurii. Dragoste pe care chiar Peștii și-o oferă făcându-și cadouri. Pot primi însă și o invitație într-o călătorie, într-o vizită și se pregătesc pentru ea. Relația cu copiii este minunată

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close