Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii își văd interesul și obțin ce vor, Peștii află un adevăr important

Horoscop 2 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii își văd interesul și obțin ce vor, Peștii află un adevăr important

Horoscop 2 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne vedem interesul, dar folosim flerul, intuiția. Dar și credința în viață și în Dumnezeu ne ajută să găsim soluții. O zi foarte frumoasă și importantă. Și pentru că ne putem atinge obiectivele, dar și pentru că avem parte de clarificări foarte funcționale astăzi.

Horoscop 2 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii își văd interesul și obțin ce vor, Peștii află un adevăr important
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2021   •   08:59

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci este întradevăr o zi a intuiției. Mai ales în legătură cu altul, cu care colaborează. Și își dau seama ce vrea, care sunt mizele și cum să se poarte cu această persoană sau cum să o motiveze.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, și în cazul lor zona relaților este accentuată. Pentru unii, mai sentimental și mai romantică, și înțelegere bună. Pentru alții, pur și simplu o congruență cu persoanele cu care se întâlnesc și discută, poate, și afaceri.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, muncă multă astăzi. Nu singuri, dar trebuie să se concentreze și să se mobilizeze. Și o fac din conștiință, nu au voie să amâne.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, mai sentimentală harta lor. Poate se gândesc la o vacanță sau la o călătorie împreună cu cineva, sau le e dor de cineva. Pot primi vești bune din străinătate, sau tot felul de vești bune astăzi.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei interesul personal este subliniat. Și nu din capriciu. Sunt foarte bine centrați, știu exact și sunt foarte conștienți de interesul lor și de ce vor un anumit lucru. Și îl obțin.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, au puterea de a diagnostica. Spiritul lor critic este binevenit astăzi, chiar dacă pe unii îi supără. Sunt dispuși să se ajute, dar punctează ce nu merge.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, bani. Știu să-și speculeze atuurile, talentele, capacitățile și experiență profesională într-un mod absolut inspirat. Și ajung la bani mai ușor decât în alte condiții.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scoprioni foarte bună motivare sau determinare. Au niște inițiative sau se gândesc. Și, înaintea altora, sunt avangardiști și lucrul acesta îi face să aibă un pas înaintea altor persoane, să fie vizionari.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bună capacitate de a citi ce se întâmplă în jurul lor, dacă își flosesc flerul și intuiția. De aceea se avertizează pe ce cale să nu o ia, astfel încât să nu cadă într-o capcană.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua aduce mici dispute, confruntări, în legătură cu discuții. Nu interese personale. Cu situațiile pe care le trăiesc ei și cei din jur. Și este posibil să fie un pic cam aspre aceste discuții.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, pot fi un pic dezamăgiți de faptul că nu sunt ajutați de persoanele la care se așteptau, sau că nu sunt înțeleși. Dacă își văd singuri de treaba, obțin rezultate sigur.

Horoscop 2 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești ziua poate aduce un adevăr, poate supărător, dar foarte util în acest moment. Pentru că nu îi lasă să progreseze pe o cale greșită, opinie greșită, despre situații sau oameni.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close