Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au discuții conjugale, Săgetătorii plătesc acum polița unor excese făcute în zilele trecute

HOROSCOP 2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au discuții conjugale, Săgetătorii plătesc acum polița unor excese făcute în zilele trecute

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 2 ianuarie. Tonus, energie, vivacitate, având în vedere că astăzi luna este în Berbec. 

HOROSCOP 2 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au discuții conjugale, Săgetătorii plătesc acum polița unor excese făcute în zilele trecute
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
02 Ian 2020   •   08:43

HOROSCOP  Berbec - Au o zi bună pentru că luna le trece prin semn. Sunt foarte atenți la nevoile lor sau la propriul corp.

HOROSCOP  Taur - Ziua aduce liniste, tihnă, pace. Chiar dispariție din agitație, astfel încât să fie siguri că se ocupă doar de ei.

HOROSCOP  Gemeni - Prieteni. Au chef să stea la povești, continuă cumva atmosfera de Revelion.

HOROSCOP  Rac - Responsabilități. Strâng după musafirii de la Revelion, se adună pe lângă casă si fac un bilanț al ultimelor zile.

HOROSCOP Leu - Drumuri și călătorii. Fie ies din oraș într-un loc mai discret, pentru a se aduna. Alții își iau la revedere de la persoane care pleacă la drum lung.

HOROSCOP  Fecioară - Sunt dezamăgite astăzi, lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-au dorit, deși aspectele au fost bune.

HOROSCOP  Balanță - Discuții conjugale pe un ton mai aspru. 

HOROSCOP  Scorpion - Sănătatea este importantă. Unii dintre ei sunt deja cu gândul la muncă.

HOROSCOP  Săgetător - Plătesc acum polița unor excese făcute în zilele trecute.

HOROSCOP  Capricorn - Familia este subliniată de astre. E bine să fie mai drăguți si indulgenți cu cei din familie.

HOROSCOP  Vărsător - Vorbe multe, nu toate bune. Să cântărească bine ceea ce aud.

HOROSCOP  Pești - Economie e timp, energie, dar și de bani. Sunt foarte atenți să nu scoată din casă sau din sufletul lor mai mult decât e cazul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close