Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii şi Racii - dispute la muncă, Berbecii au impresia că sunt nedreptăţiţi

Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii şi Racii - dispute la muncă, Berbecii au impresia că sunt nedreptăţiţi

Joi, 2 iulie, este o zi delicată, a adevărului şi dreptăţii, e bine să ne mai uităm pe un contract sau o lege. E vorba de dreptate şi adevăr, dar întotdeauna există nuanţe. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii şi Racii - dispute la muncă, Berbecii au impresia că sunt nedreptăţiţi
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    02 Iul 2020   •   09:13

Berbec - au un cuvânt foarte puternic de spus, mai ales atunci când au impresia că o nedreptate îi atinge pe ei sau pe cei din jur.

Taur - discuţii legate de bani sau de interese care sunt lezate din cauză că unii au fost excesivi în folosirea puterii.

Gemeni - la locul de muncă se pot crea dispute şi toată ziua aduce discuţii despre de ce s-a făcut şi de ce nu s-a făcut, dar şi despre cine nu şi-a respectat cuvântul dat.

Rac - sunt discuţii profesionale, despre cum e mai bine să fie rezolvate unele probleme, ca să nu intre sub incidenţa unor norme sau legi. Până la urmă, găsesc soluţia potrivită.

Leu - vine cu soluţii bune, creative, nemaiîncercate până atunci, iar unii au impresia că eludează normele sau legile.

Fecioară - prudenţă este cuvântul de azi, scuprul, corectitudine, sunt cu ochii pe persoane care nu aplică corect o regulă stabilită. Dar au o zi bună pentru tranzacţii financiare.

Balanţă - ziua aduce întâlniri şi discuţii la nivel înalt, şedinţe, cu cifre, dar se discută şi la nivel moral în ce priveşte dreptatea şi ordinea.

Scorpion - bani foarte corecţi azi, sunt scrupuloşi când e vorba de acte şi de banii pe care îi câştigă şi fac ordine.

Săgetător - au sentimentul că deţin adevărul, e posibil să fie aşa, dar felul în care afirmă e posibil să jeneze o persoană mai sensibilă pe care trebuie să o împace.

Capricorn - sesizează că lucrurile nu sunt foarte corecte în jurul lor şi de aceea sunt prinşi pe picior greşit, mai ales în zona profesională.

Vărsător - popularitate azi, atât în sfera sentimentală, unde pot primi complimente, dar şi la nivel de relaţii cu publicul stau foarte bine, le sunt apreciate opiniile.

Peşti - pot sesiza că acţiunile sau opiniile şefilor nu sunt foarte corecte, nu din punct de vedere juridic, ci moral. S-ar putea să aibă o opinie contrară superiorilor lor. 
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close