Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi grozavă pentru Săgetători, Peștii fac ceva pentru sufletul lor

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi grozavă pentru Săgetători, Peștii fac ceva pentru sufletul lor

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Chef de distracție astăzi, poate și ceva excese, dar aspectele sunt bune pe hartă, așa că ne mai permitem.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi grozavă pentru Săgetători, Peștii fac ceva pentru sufletul lor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Iul 2022   •   08:04

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot face execursii sau dacă stau pe acasă, ei știu să-și facă atmosferă, ceea ce e minunat. Au mult umor şi asta cucerește.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua e aducătoare de liniște, tihnă și pace și pot primi musafiri, dacă au chef de cheltuială. Altfel, se simt foarte bine în casă făcându-și tabieturile de plăcere.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, voiaje, călătorii și întâlniri. Toată săptămâna a fost așa pentru ei, dar iată și un week-end aducător de noi cunoștințe și discuții fascinante.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de învățătură, cumva se prind de niște lucruri și învață cum să gestioneze mai bine niște situații. Altfel, e loc și de distracţii și ei coordoneză cumva lucrurile.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate fi aducătoare de experiențe noi, inedite, acte curajoase, fac ceva poate în premieră și află ceva depsre ei în felul acesta.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele parcă ar vrea să fie departe undeva pentru a-și încărca bateriile și dacă au și un sponsor sau un partener se va împlini dorința.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele vor să fie lume multă în jur, nu în familie, și acolo le stă bine, făcând noi cunoștințe, discutând și strălucind.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă, și nu e rău, pentru că au spor în ce fac și, în tot cazul, capul le e la muncă, și sufletul, și e bine să fie acolo unde își doresc ei cu adevărat.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, mai ales începutul de zi este grozav, pentru că este atmosferă, sunt departe de casă și cu cât sunt departe de casă cu atât este mai bine. Atenție spre seară, atenție la excese și la viteză.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, distracția depinde de partener sau de alții sau de cum contribuie și alții ca să iasă bine.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, se anunță o zi socială, e bine să primească invitații, să mai iasă în lume și să-și mai deschidă sufletul, inima, mintea și către ceilalți.

Horoscop 2 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, muncă sau îngrijire. Poate fi o zi foarte bună pentru sănătate sau pentru activități care le sunt prielnice și sufletului, și trupului.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close