Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii repară o greşeală, Taurii au rezultate mari

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii repară o greşeală, Taurii au rezultate mari

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Tonus bun şi foarte mult pragmatism, avem şansa azi să ne atingem obiectivele.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii repară o greşeală, Taurii au rezultate mari
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Mai 2022   •   08:37

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii sunt procupaţi de bani sau de rezultate concrete, se mobilizează şi reuşesc să rezolve multe lucruri.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii ştiu exact ce vor, acest lucru s-ar putea să contrarieze pe alţii, dar ei îşi văd de obiectivele lor. În plus, au acţiuni mari şi rezultate mari.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, să fie mai atenţi la ce se întâmplă în jur sau la semnalele subtile pe care le primesc. E o zi bună pentru sănătate pentru că se trezesc la timp, pe de altă parte, pot repara o greşeală.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Racii au şi ei o zi bună, mai ales la nivel social. În prima parte a zilei, e de dorit să facă întâlniri, să dea telefoane sau să discute, pentru că se ajunge mai uşor la consens.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce autoritarism, ştiu să ia decizii, să-şi impună punctul de vedere sau să lămurească pe cineva şi asta este foarte important.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele pot primi nişte veşti sau invitaţii flatante pe canale oficiale şi poate e bine să răspunpă pozitiv. În plus, aleargă după acte sau nişte tranzacţii pe care le fac.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua aduce, mai ales în prima parte, negocieri cu partenerul de viaţă sau cu o altă persoană, legate de nişte aspecte concrete şi financiare.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce multe vorbe şi discuţii, trebuie să fie foarte atenţi cum să ia o persoană, să o observe foarte bine, să se apropie încet, tip-til, pentru că e vorba de un interes comun şi de interese chiar financiare la care pot ajunge prin consens.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii muncesc mult astăzi, se pricep la ce au de făcut, de aceea şi pot obţine foarte repede rezultate. Nu trebuie să lungească munca, pentru că cele mai bune aspecte sunt în prima parte a zilei.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim azi de intuiţie, inspiraţie, atât la muncă, rezolvând foarte ingenios nişte activităţi. În ce priveşte tehnologia, poate că au nevoie de unelte noi şi e bine să investească pentru a avea mai mult spor.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce claritate şi siguranţă, certitudine, ştiu ce au de făcut sau ştiu ce nu le place să facă şi se păstrează în acest areal al confortului şi siguranţei lui.

Horoscop 2 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, foarte multe vorbe astăzi, multe întrebări. Vor să afle cum se face un anumit lucru şi exersează până când le iese şi pot fi foarte mulţumiţi de rezultatele lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close