Antena 3 CNN Horoscop 2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Urechile Gemenilor aud multe azi, Capricornii să acţioneze fără să stea pe gânduri

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Urechile Gemenilor aud multe azi, Capricornii să acţioneze fără să stea pe gânduri

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Spiritul practic şi luciditatea sunt susţinute de planete, de aceea putem realiza multe lucruri pe care ni le-am propus. Totul este să ne concentrăm. În rest, o zi bună.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Urechile Gemenilor aud multe azi, Capricornii să acţioneze fără să stea pe gânduri
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   08:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

În prima parte a zilei discută despre bani, pot câştiga bani, oricum nu au de gând să piardă. Discuţii au loc şi în a doua jumătate a zilei.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, încep cu dreptul, au intuiţie foarte bună în afaceri, dar mai ales în parteneriate. Au spirit de convingere, de aceea îşi transmit foarte clar ideile.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii trebuie să fie prudenţi, că urechile le aud multe, mai ales în prima parte a zilei. Trebuie să nu intre în conflicte. Vor putea clarifica lucurile abia după prânz.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua începe bine,cu prieteni, ajutoare şi tot felul sugestii pozitive pe care le primesc. Trebuie să reflecteze la ele după prânz.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au autoritate, autoritarism, îşi impun ideile şi ţin cont mai puţin de sugestiile de la celelalte persoane din jurul lor.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim de o zi o care aduce răspunsuri bune, ajutoare, sunt mulţumiţi de ceea ce fac, poate şi pentru că găsesc nişte soluţii neaşteptate la care nu s-au gândit până acum.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

La Balanţe, ziua aduce colaborări preţioase, financiare, dar şi morale şi onorante.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, tot felul de întâlniri astăzi, sunt fermecători şi reuşesc să surprindă oamenii cu care se întâlnesc, prin idei, dar şi prin gesturi. Nimeni nu poate fi supărat pe ei, împacă pe toată lumea.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă azi, mai ales în prima parte a zilei. Poate mai au ceva de rezolvat sau se mobilizează foarte bine. După-amiază, e loc de întâlniri romantice.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au inspiraţie, energie şi idei originale, e bine să le pună în practică chiar astăzi, fără niciun fel de amânare.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce concentrare şi e bine să aibă un plan al zilei. Dacă îl fac de la început şi se ţin de el, pot avea rezultate foarte bune.

2 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce idei şi muncă intelectuală, mai ales în prima parte a zilei, când trebuie să vadă cum pot pune inspiraţia în realitate, răspunzând la nişte nevoi concrete.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close