Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii își fac prieteni noi, iar Vărsătorii au o zi a adevărului

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii își fac prieteni noi, iar Vărsătorii au o zi a adevărului

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a popularităţii astăzi. Ne facem plăcuţi, suntem deschişi, acceptăm opinii diferite de ale noastre şi vom primi şi ajutoare. Este o zi în care ne bazăm pe ceilalți sau avem nevoie de niște sfaturi pertinente de la oameni care au trecut prin experiențe similare sau sunt foarte bine pregătiți.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii își fac prieteni noi, iar Vărsătorii au o zi a adevărului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   08:55

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Ziua poate aduce popularitate, simpatie, noi cunoştinţe, întâlniri foarte bune şi chiar o perspectivă sau un orizont nou pe care cineva, prin discuţii îl deschid.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Muncă bună astăzi, nu singur, ci în colaborare. Nişte acte bune care pot veni de sus, din ierarhie, de la superiori. Le sunt recunoscute şi felicitate rezultatele. 

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Ziua aduce bunăvoinţă şi politeţe şi etichetă pe care o cunosc şi de care se folosesc, îşi deschid uşile prin felul lor agreabil de a fi. Curaj şi încredere în viitor.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Vorbim astăzi de armonie, mai ales în casă. Rezolvarea unor probleme supărătoare, se închide o etapă, se repară ceva sau se ajunge la un consens familial. 

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Diverse propuneri pe care le primesc astăzi sau sugestii şi sunt foarte isteţe, binevenite, deschizătoare de drum,  aducătoare de soluţii. Deci, să fie receptiv.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Bani azi, în colaborare. Fie primesc o propunere, fie găsesc un colaborator cu ajutorul căruia pot să își demareze proiectele.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Intuiție fabuloasă, istețime perfectă, echilibru între suflet și intuiție, sau între suflet și rațiune. Asta le dă și claritate mentală, dar și mai multă istețime decât au alții pentru a găsi soluții.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Discreți. Află tot felul de secrete despre alții sau înțeleg, pentru că aud lucruri mai multe decât alții, despre ce se întâmplă în jurul lor. Deocamdată stau în banca lor și observă. 

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Foarte sociali, pot avea întâlniri foarte plăcute astăzi. Aud tot felul de informații și își fac noi prieteni.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Ziua aduce credibilitate. Este posibil să li se dea dreptate, să le fie confirmate niște teze, să aibă niște rezultate și toată lumea să spună, deci tu ai știut mai bine, ai avut dreptate, ai făcut bine când ai luat decizia. Primesc niște confirmări.

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Au o zi a adevărului, pot primi un act important sau discută cu o persoană suspusă care le confirmă un adevăr sau o dreptate pe care încearcă să și-o facă. 

Horoscop 2 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pot primi niște sfaturi foarte bune, mai ales în legătură cu o situație în care trebuie să renunțe, să lase de la ei, sau să abandoneze, sau să accepte o pierdere.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close