Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de aventuri, Săgetătorii se deconectează

Horoscop 2 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de aventuri, Săgetătorii se deconectează

Horoscop 2 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Orgoliul este subliniat astăzi, toată lumea vrea să iasă în evidenţă, ceea ce nu este rău, este o scenă mare, dar să facem loc şi celorlalţi sub reflectoare.

Horoscop 2 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de aventuri, Săgetătorii se deconectează
Sursa foto: captura Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Oct 2021   •   08:06

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au parte de aventuri şi activităţi inedite, încearcă ceva nou, dar atenţie să nu fie riscant sau exagerat într-un fel sau altul.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii ies în evidenţă mai ales în casă, poate că încearcă nişte activităţi noi, nişte hobby-uri noi, în tot cazul mai şi strică pe lângă lucrurile bune pe care le fac.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua aduce animaţie, dorinţă de mobilitate, fie sport, fie călătorii. Atenţie la drum, fără excese şi fără activităţi în care să vă implicaţi.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua e marcată de cheltuieli, dar măcar să vă făcă plăcere. S-ar putea la un moment dat să spuneţi că mai mult aţi cheltuit timp şi energie decât aţi câştigat plăcere. Aşa că atenţie la cum vă petreceţi timpul.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, sensibilitate, ar vrea să primească multe aprecieri şi laude, pentru că Luna este în semnul lor zodiacal şi sunt sensibili la cum se poartă ceilalţi cu ei, dar pentru asta trebuie să transmită nişte mesaje foarte prietenoase.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, discreţie astăzi. Le-ar prinde mai bine să-şi facă programul după propria lor voie şi chiar să se retragă din atenţia celor din jur. Bună zi şi pentru sănătate, dacă acordă grijă.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, socializează cu plăcere, dar e un pic obositor spre seară, aşa încât trebuie să-şi aleagă bine anturajul în care petrec, pentru a se încărca, nu pentru a-şi epuiza energia.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au multe lucruri de făcut astăzi, nu prea se pot deconecta, pentru că pot avea rezultate, pot avea spor. În tot cazul, şi dacă se distrează, cumva îşi impun mofturile şi pretenţiile celor din jur.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, este o zi foarte bună pentru voiaje, călătorii sau călătorii intelectuale. Au nevoie şi de hrană sufletească sau artistică, pentru a se putea deconecta.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua este marcată de uluială vizavi de pretenţiile, exigenţele, poftele sau mofturile unei persoane de care chiar ţin cont sau pe care vor să o satisfacă. Dacă au răbdare, atunci vor asista amuzaţi la un spectacol grozav pe care îl face partenerul.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, zi frumoasă pentru ieşit în public, pentru afişat, se mai enervează după-amiaza din cauza opiniilor unora, nu trebuie să schimbe pe nimeni, ci să fie cât de drăguţi pot ei fi şi să suporte cât pot.

Horoscop 2 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, cel mai bine ar fi să se ocupe de propria lor sănătate, pentru că au o atenţie foarte bună şi sesizează ce trebuie făcut şi ce nu, pot avea grijă şi de sănătatea altora, dar de acolo mai puţine speranţe să primească mulţumiri după-amiaza.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close