Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 octombrie. Indiferent ce se petrece în preajma ta, detaşează-te

Horoscop 2 octombrie. Indiferent ce se petrece în preajma ta, detaşează-te

Horoscop 2 octombrie. Indiferent ce se petrece în preajma ta, detaşează-te
02 Oct 2015   •   09:04
Berbec
Se intrezaresc calatorii pe distante scurte si multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil sa te agaseze la un moment dat informatiile vehiculate in preajma ta sau faptul ca multe persoane iti solicita sfaturi sau detalii ale vietii tale personale. Evita sa vorbesti prea mult si mai ales nu iti divulga intentiile, temerile sau activitatile in care esti implicat. Totul poate fi folosit impotriva ta deocamdata.

Taur
Posibil ca la indemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor sa cheltuiesti sume importante de bani. Fii prudent si nu te lasa impresionat de vorbele dulci, bine ticluite ale celorlalti. Veniturile tale sunt fluctuante, iar de la altii nu se intrezaresc ajutoare materiale sau financiare. Exista sanse sa scada aceste venituri si de asemenea sa se modifice conditiile de munca. Spre seara, gandeste-te pe indelete la cele petrecute astazi. 

Gemeni
Ziua este favorabila alcaturii unui program nou de viata, in care sa incluzi mai multe actiuni necesare imbunatatirii sanatatii sau infatisarii tale. Evita tendinta de a riposta la tot ce vine din partea celorlalti. Exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Spre seara, hoinareste prin locurile preferate alaturi de cei dragi. Compania celorlalti iti aduce relaxare, dar si informatii utile. 

Citiţi mai mult pe jurnalul.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close