Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt pe plus, Leii au un moment de cumpănă

Horoscop 2 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt pe plus, Leii au un moment de cumpănă

Horoscop 2 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Suntem foarte conservatori astăzi, nu riscăm nimic, e bine aşa şi ne preocupăm de bunurile şi de sănătatea noastră.

Horoscop 2 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii sunt pe plus, Leii au un moment de cumpănă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Sep 2021   •   08:33

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii îşi urmează linia, mai ales în zona profesională, lucrează cu sârg şi capătă un ritm sau o frecvenţă bună a operaţiunilor.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii sunt şi ei preocupaţi să îşi verifice nişte cunoştinţe, poate chiar au învăţat lucruri noi şi acum exersează în ce au dobândit.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, banii sunt vizaţi cu nişte cheltuieli în casă pentru confortul lor. Şi e bine aşa, se simt mulţumiţi că au făcut ceva pentru ei.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce drumuri, călătorii sau vizite pentru a rezolva nişte lucruri. Poate dau mai mult telefoane şi nu fac drumuri, dar în tot cazul află nişte informaţii importante.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este aducătoare de mici câştiguri financiare, nu din muncă ies banii, ci din nişte operaţii, manevre pe care le fac, din nişte oportunităţi sau culoare pe care le văd îşi dau seama că se pot scoate mai bine aşa.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, vorbim de prieteni astăzi sau relaţii bune cu oameni pe care îi cunosc foarte bine, unii vor să-şi verse un amar sufletesc, alţii vor să primească încurajări, în tot cazul se duc la persoanele care le fac bine.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este marcată de reparaţii, reuşesc să rezolve ceva, să repare ceva, să salveze ceva, deci nu avansează dar se ocupă de nişte etape.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce nişte informaţii şi reparaţii ale unor proiecte mai vechi care fie s-au blocate, fie le-au lăsat ei cumva şi revin asupra lor şi spun că acum e momentul şi capătă noi aripi, dar nu pe lucruri noi, ci pe lucruri pe care deja le ştiu, să stăpânesc.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua este marcată de spor şi abundenţă, mai mult prin eliminarea unor riscuri, deci nu se mai supun ei la nişte excese şi în felul acesta au mai multă sănătate, mai mulţi bani, mai mulţi prieteni, deci sunt pe plus.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, ziua aduce relaţii bune cu oamenii, mai ales din sferele înalte sau oamenii importanţi de care depind în demersurile lor profesionale. Au acte bune şi resurse bune.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc, trag tare şi pun de-o parte chiar dacă munca aceasta nu prea se vede sau nu vizează timpul prezent. E bine că lucrează pentru că pun acolo un depozit de lucruri bine făcute.

Horoscop 2 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce inspiraţie, imaginaţie, au râvnă, au ritm şi lucrează bine. Pur şi simplu, aceste rezultate se văd şi e minunat, le aduce lucruri bune.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close