Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au parte de surprize, Săgetătorii fac nazuri azi

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au parte de surprize, Săgetătorii fac nazuri azi

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua poate aduce confuzie, dar atenţie şi la drumuri, mai ales la cele lungi.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au parte de surprize, Săgetătorii fac nazuri azi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2022   •   08:11

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au nevoie de sfaturi, să se consulte cu persoane diverse, dar atenţie la cuvinte. Un funcţionar poate fi mai năzuros.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, un pic de pagubă sau cel puţin acesta este sentimentul, că au pierdut bani, timp sau energie cu persoane care nu merită.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, gesturile sunt importante, pentru că şi ele vorbesc. S-ar putea să nu se facă bine înţeleşi de ceilalţi sau pur şi simplu nu le pică bine o replică, o remarcă a celorlalţi.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, multă muncă astăzi şi agitaţie. Le-ar prinde bine un specialist pentru că nişte birouri sunt închise şi pot avea nevoie de tot felul de acte şi rezolvări şi fac diligenţe pentru asta.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, e mai bine dacă lucrează singuri, pentru că au ritm. În schimb, ceilalţi nu prea se pot ţine după ei şi sentimentul e ca păgubesc dacă stau după alţii.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele se organizează foarte bine şi ele, dacă lucrează singure. Dacă încearcă să mulţumească pe cineva sau forţează vreo colaborare, senzaţia este că pierd timpul şi energia.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele lucrează bine după reguli, dar nu toată lumea le respectă. Atenţie pentru cei care fac drumuri sau pentru cei care au o agendă prea încărcată şi rigidă, pentru că evenimentele aduc surprize.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, banii din nou sunt importanţi, mai ales în prima parte a zilei, există cheltuieli un pic neprevăzute, dar poate utile, însă au picat la un moment un pic prea nepotrivit.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt un pic cam agitaţi şi acest lucru implică faptul că nu prea ştiu cum să ia evenimentele, nu prea le pică bine cam nimic, mai ales dacă sunt forţaţi să facă lucruri care le displac şi sunt puţin năzuroşi.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii sunt mai atenţi la ce simt, la ce vor, ce gândesc cei din jurul lor. Poate nu reuşesc să satisfacă pe toată lumea sau să le facă pe plac, dar important e că află.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători e o zi antisocială: nu răspund la invitaţii sau la telefon ori nu prea le pică bine nimic din ce se întâmplă în jurul lor sau poate aud vorbe rele despre ei. În tot cazul, au sentimentul că nu şi-au găsit locul în contextul colectiv.

Horoscop 20 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, ziua poate aduce sarcini mai mult neplăcute decât plăcute sau au trac, se întreabă dacă lumea e mulţumită de felul în care rezolvă ei lucrurile. Zilele următoare vin cu aspecte mai bune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close