Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 20 aprilie. Agenda vi se încurcă destul de mult

Horoscopul zilei - 20 aprilie. Agenda vi se încurcă destul de mult

Horoscopul zilei - 20 aprilie. Agenda vi se încurcă destul de mult
20 Apr 2016   •   07:00

Berbec

Luna in Balanta te invita sa-ti evaluezi relatia cu partenerul si alte relatii care conteaza pentru tine in sfera profesionala. Chiar daca vei constata ca sunt necesare unele ajustari, negocieri si discutii lamuritoare, toate sunt de bun augur, si e bine sa iei initiativa in acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relatii si a unor proiecte pe care le aveti impreuna in derulare.

Taur

In cazul tau, e vorba despre munca, iar  agenda se incarca destul de mult, prin aparitia unor situatii de rezolvat in raportul  cu institutii de stat, documente si relatii cu autoritati. E important sa treci peste comoditate si sa rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru ca astfel creezi spatiu pentru beneficii de tot felul, cunostinte noi pe care e posibil sa ti le faci si usi pe care le deschizi mai usor acum. In alta ordine de idei, sunt posibile sanse de expansiune si ascensiune in cariera.

Gemeni

Pentru tine, Luna in Balanta si aspectele sale te inspira sa sadesti seminte bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viata si prin intermediul imaginii sociale pe care ti-ai construit-o in timp si la care lucrezi de cateva luni constient sau nu. Pe de alta parte, ziua aceasta aduce in prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie sa disloci fonduri din alta parte sau sa ceri sprijin. Cauta solutiile cele mai usoare pentru tine. 

Rac

Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie sa fii nonconformist si sa apelezi la solutii inedite. Calea batatorita nu functioneaza astazi, oricat ai incerca sa te mentii pe linia obisnuita, mai ales in relatiile cu cei din jur. Probabil ca e cazul sa transezi niste situatii, colaborari, parteneriate, pentru a sti cum stai si pe ce te bazezi. Totusi, nu e recomandat sa fortezi lucrurile in plan profesional, mai ales in relatiile la nivel inalt. E mai degraba un moment de repliere, strategizare si organizare interna.

Leu

Luna in Balanta activeaza zona comunicarii, a schimburilor si calatoriilor scurte. E posibil sa apara schimbari de ultima ora in program, sa se anuleze intalniri sau sa accesezi informatii care-ti dau peste cap unele pareri si convingeri. Pe cale de consecinta, devin necesare unele reformulari ale activitatii profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune si compensarea unor neglijente din trecut.

Astrolog Nicoleta Svârlefus

Citiţi mai multe pe astrocafe

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close