Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti neaşteptate, Vărsătorii numără multe mere în coş

Horoscop 20 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti neaşteptate, Vărsătorii numără multe mere în coş

Horoscop 20 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi este o zi e emoţiilor bruşte, neaşteptate care pot schimba datele problemei, atitudinea şi deciziile noastre.

Horoscop 20 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti neaşteptate, Vărsătorii numără multe mere în coş
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2021   •   09:12

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, mai ales în relaţia cu persoane importante, cu oficialii sau cu şefii, pot avea alte opinii şi schimbări de dispoziţie. Pot ieşi puţine scântei, dar îşi afirmă personalitatea şi crezurile.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce veşti neaşteptate din partea prietenilor sau a cunoscuţilor aflaţi la mare distanţă, persoane cu care nu au mai vorbit demult. În funcţie de aceste veşti pot lua o decizie, eventual şi în ce priveşte o călătorie.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, vorbim astăzi de bani, bani care sunt bine drămuiţi, poate renunţă la nişte cheltuieli pentru a face alte investiţii care li se par mult mai potrivite. Pot refuza azi ajutorul pentru un prieten.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, o zi a emoţiilor şi sensibilităţilor, sunt receptivi la ce simt şi ce gândesc cei din jur şi îşi modelează atitudinea şi vorbele în funcţie de armoniile pe care doresc să le stabilească cu ceilalţi.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua aduce discreţie. Poate nici nu vor să se implice în mari activităţi, îşi văd mai mult de ei şi de propria lor sănătate sau pur şi simplu fug din peisaj, se duc în locuri unde ştiu că se pot linişti.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o zi a prietenei şi sensibilităţilor, pot avea multe întâlniri sau discuţii, ori se gândesc la prieteni, primesc şi semnale de la aceştia şi diverse invitaţii, unele mai interesante, altele nu prea. Contactele cu persoanele din străinătate sunt subliniate şi aceşti nativi sunt fericiţi.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, multe lucruri de făcut şi trebuie să treacă prin mintea sau prin mâna lor diverse lucruri pentru a şti că sunt bine. Ajută şi persoanele din jur, organizează oamenii cu care lucrează, sunt şefi.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii îşi fac planuri mai curând, fie pentru casă, unii dintre ei, fie pentru treburile de la muncă, în care sunt foarte implicaţi şi au o agendă pe termen lung. Pot avea spor datorită rapidităţii cu care se mişcă, fac drumuri şi rezolvă diverse lucruri.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii depind astăzi cumva de ceilalţi, de ce li se oferă, pot avea sentimentul că nu li se dă cât ar trebui să primească, de aceea poate unele relaţii scârţâie un pic astăzi.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt orientaţi către partener, vorbesc multe lucruri sau ar trebui să mărturisească multe lucruri tocmai pentru a se face bine înţeleşi. E nevoie de mai multă duioşie şi tandreţe.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc şi pot avea mult spor. La final de zi, numără multe mere în coş, dacă sunt harnici şi îşi văd de treaba lor. Atenţie, însă, şi la sănătate sau la oboseală.

Horoscop 20 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, o zi de creativitate şi de inspiraţie, sunt mai preocupaţi de lucruile artistice sau acolo unde sufletul lor poate lucra deplin, degajat.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close