Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 20 decembrie. Predispoziții la accidente pentru o zodie, dacă va pleca în călătorie

Horoscop, 20 decembrie. Predispoziții la accidente pentru o zodie, dacă va pleca în călătorie

Horoscop, 20 decembrie. Predispoziții la accidente pentru o zodie, dacă va pleca în călătorie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Dec 2017   •   23:15

Horoscop, 20 decembrie. Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbari surprinzatoare, care pot fi incomode sau neplacute. Cel mai adesea, este vorba despre schimbari minore, fara consecinte importante pe termen lung. In relatiile sentimentale este posibil sa se constate o tendinta de detasare, cu mai putina tandrete dar si cu mai putine tensiuni. La nivel social, creste probabilitatea unor actiuni de protest.

Horoscop, 20 decembrie. Berbec: Relatiile - atat cele profesionale, cat si cele personale - ar putea avea de suferit din cauza unor dificultati de comunicare. Este indicat sa fiti foarte atent cum va exprimati si sa-i ascultati pe ceilalti cu atentie si rabdare. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa nu aveti chef sa va intalniti cu prietenii. Puteti incerca sa va relaxati practicand un hobby sau facand miscare in aer liber.

Horoscop, 20 decembrie. Taur: Se pare ca va pregatiti pentru o calatorie de durata relativ lunga. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire, dar invitatia nu vi se pare deloc tentanta. Daca decideti sa refuzati, ar fi bine sa o faceti intr-un mod care sa nu ofenseze pe nimeni. Va sfatuim sa fiti foarte atent cu actele, fiindca exista riscul sa le pierdeti.

Horoscop, 20 decembrie. Gemeni: La locul de munca sau in afaceri ar putea surveni schimbari neasteptate care, desi va convin, pica intr-un moment nepotrivit si va perturba activitatea. Aveti sanse de reusita in toate activitatile legate de camin. Daca vi se propune sa plecati intr-o calatorie, ar fi bine sa va eschivati, fiindca sunteti predispus la accidente. Daca nu puteti refuza, va recomandam sa fiti prudent si atent.

Horoscop, 20 decembrie. Rac: Se pare ca aveti de gand sa faceti o vizita neanuntata unor prieteni. Ar fi mai bine sa luati legatura cu ei inainte de a pleca, fiindca altfel riscati sa nu ii gasiti acasa. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Astrele nu prevestesc nimic grav, dar s-ar putea ca medicul sa va recomande o dieta mai stricta.

Horoscop, 20 decembrie. Leu: In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti foarte ocupat cu probleme de afaceri mai mult sau mai putin urgente. Daca va pastrati calmul, va puteti descurca foarte bine. O ruda mai in varsta v-ar putea cere ajutorul intr-o problema de sanatate. Aveti ocazia sa dovediti ca sunteti generos. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti putin agitat, dar spre seara totul ar trebui sa revina la normal. Ca sa faceti fata stresului din ultima perioada, aveti nevoie si de putina relaxare.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni astrologice Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close