Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Surprize neplăcute pentru o zodie

Horoscop 20 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Surprize neplăcute pentru o zodie

Horoscop 20 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Surprize neplăcute pentru o zodie
20 Feb 2018   •   08:52

O zi uraniană astăzi, conjuncție Lună-Uranus, asta înseamnă că emoțiile noastre sunt prea puternice și riscăm să luăm decizii sau să discutăm doar pe baza furtunilor emoționale.

Berbec: Sunt foarte ușor de jignit sau de supărat și au reacții în consecință, lucruri care nu-i ajută deloc în relațiile cu persoanele de care depind.

Taur: Pot descoperi că sunt în consecința unei greșeli, cu alte cuvinte, trebuie să plătească niște oale sparte.

Gemeni: Pot avea mici surprize neplăcute din partea unui prieten, poate nu e punctual sau nu li se oferă ceea ce li s-a promit.

Rac: E o zi de autoritate profesională cu niște mici schimbări. Unii Raci le întâmpină cu curaj, alții fac opoziție la cei care au idei de schimbări.

Leu: Comunică foarte mult și la nivel înalt.

Fecioară: Au tot felul de idei năzdrăvane pentru a rezolva problemele profesionale și financiare. Trebuie să fie foarte creative.

Balanță: Foarte bună zi sub aspect relațional, dar pe un fond tensionat. Știu să-și ceară drepturile sau să spună ce au de spus, chiar să impună anumite reguli.

Scorpion: Multă muncă astăzi, dar cu niște schimbări, fie că le convine sau nu.

Săgetător: Este o zi a libertății, a creativității, dar și a spiritului de aventură și s-ar putea să constate că acest spirit de aventură nu este foarte bun.

Capricorn: Vine cineva din casă cu o idee, cu o propunere și o acceptă chiar dacă asta înseamnă să schimbe orarul și agenda lor.

Vărsător: Niște planuri cu bătaie pe termen lung, foarte ambițioase, dar este posibil să nu aibă prea multe resurse financiare.

Pești: Bani care pot veni într-un mod neașteptat și surprinzător fie printr-o propunere sau o idee grozavă.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close