Antena 3 CNN Horoscop 20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Credinţa Leilor se zdruncină, Vărsătorii taie de pe listă nişte prieteni

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Credinţa Leilor se zdruncină, Vărsătorii taie de pe listă nişte prieteni

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Constrângeri astăzi, dar pot exista şi conflicte cu autorităţile.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Credinţa Leilor se zdruncină, Vărsătorii taie de pe listă nişte prieteni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   08:38

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, dispute şi pot fi chiar conflicte cu autorităţile, dar se ţin băţoşi şi fac lucrurile aşa cum şi-au propus.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii sunt surprinşi de nişte decizii pe care persoanele cu influenţă le iau sau de nişte hârtii oficiale. Trebuie să găsească alte strategii.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii pot fi bârfiţi, există şi asta pe planetă, dar sunt surprinşi de atitudinea unor prieteni. În plus, nişte drumuri pe care şi le-au propus ar putea să fie amânate.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce tensiuni, mai ales dacă trebuie să ia decizii sau sunt şefi şi trebuie să-i coordoneze pe ceilalţi.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi în care credinţele lor, mobilul pe care l-au avut până acum se clatină un pic, poate şi pentru că lucrurile sunt un pic altfel decât şi le-au imaginat şi trebuie să se replieze, să facă loc unei viziuni mai largi.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce dificultăţi materiale şi financiare, vor să facă multe lucruri şi mult bine, dar nu prea au posibilităţi. Un pic de răbdare, pentru că zilele următoare vin cu soluţii.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ziua în care unii nativi îşi vor găsi marea iubire

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, vorbim de tensiuni legate de felul în care colaborează cu cineva care îi dezamăgeşte, dar nu e noutate. Să nu se mâhnească, ci să conteze mai puţin pe alţii.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii au o zi cu muncă, dar şi cu atenţionări privind sănătatea, mai ales dacă au acumulat oboseală şi prea multe ore de nesomn.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce reflecţii de felul în care şi-au consumat inutil ziua sau banii. Lucrurile acestea îi pot face mai grijulii de acum înainte.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, tensiuni privind energia pe care o au, dar nici banii nu sunt prea mulţi în puşculiţă. Aşadar, răbdare şi economie.

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la planurile, vorbele şi viziunea pe care le rostesc. Dacă sunt dureros de sincere, s-ar putea să taie de pe listă nişte prieteni. Atenţie şi la drumuri!

20 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, ziua este aducătoare de un sentiment al pierderii sau al cheltuielii inutile, realizează că au investit energie, bani şi timp în ceva ce nu a meritat. Repliere şi mai multă grijă de sine. Avem de învăţat şi din lucrurile care nu funcţionează.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close