Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc veşti foarte bune, lucrurile se rezolvă la Vărsători

Horoscop 20 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc veşti foarte bune, lucrurile se rezolvă la Vărsători

Horoscop 20 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Prima parte a zilei este mai tensionată, parcă nu ştim ce avem de făcut sau ne îndoim de scopurile noastre, în schimb după-amiaza este minunată şi apar repede rezultate.

Horoscop 20 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc veşti foarte bune, lucrurile se rezolvă la Vărsători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2022   •   09:34

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt încăpăţânaţi şi acest lucru poate fi de bine, mai ales dacă nu se lasă deturnaţi de la scopurile lor din cauza comentariilor celor din jur. După-amiaza au sentimentul că se aşează pe calea lor..

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, prima parte a zilei aduce tensiuni şi destabilizări, parcă nu cred că ei sunt capabili să-şi ducă la bun sfârşit scopurile. Dar îşi revin.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au şi ei emoţii în prima parte a zilei şi o uşoară neclaritate, dar lucrurile se rezolvă după-amiază, când chiar se pun pe treabă.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, tensiunile vizează banii sau nu cred că au forţa necesară să facă lucruri, dar după-amiază vor vedea că se deschid căile.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii îşi fac probleme financiare mai ales la început de zi, dar după-amiază vin nişte veşti foarte bune sau găsesc ei o soluţie creativă.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, dacă sunt un pic obosite la început de zi e din cauza din ultimele zile. După-amiaza îşi revin în simţiri şi fac şi treaba altora, iar lucrurile ies foarte bine.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, tensiunile din prima parte a zilei se resimt, de aceea e bine să lase pentru după-amiază întâlnirile sau activităţile mai dificile, când lucrurile merg ca pe roate.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au multe de lucruri de făcut, care fie le displac, fie nu găsesc un context foarte bun pentru a fi implementate deciziile lor, însă după-amiază primesc suportul altora, fie pentru că explică mai bine ce vor, fie că ei trec la treabă şi fac ce nu au făcut.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, în prima parte a zilei apar tensiuni legate de acte sau fac drumuri obositoare. După-amiază, lucrurile se leagă şi vin chiar nişte veşti foarte bune de la autorităţi.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii pot avea nemulţumiri legate de limitările cu care se confruntă acum, însă după-amiază, fie nu mai e nevoie să depună atâta efort, pentru că evenimentele se desfăşoară în aşa fel încât îi avantajează, fie primesc veşti şi soluţii.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt puţin iritaţi la început de zi, dar după-amiază, cu sprijinul altor persoane, la inima şi mintea cărora cumva ajung, lucrurile se rezolvă. Se bazează pe specialişti, dar au şi oameni la dispoziţie.

Horoscop 20 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii muncesc greu în prima parte a zilei sau se tem de nişte sarcini, de nişte probleme, dar după-amiaza cineva îi descurcă. E vorba de o persoană care poate nu are o funcţie înaltă, dar e foarte dibace şi ştie ce are de făcut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close